Evo buraz ce dobiti poslovni mobitel, mislim da moze izabrati izmedu ova 2, zanima me sto mi mozete reci o 6070, kolika je memorija, kakva je baterija, itd. u usporedbi sa k750... ono uglavnom prednosti i mane:thumbup:
Printable View
Evo buraz ce dobiti poslovni mobitel, mislim da moze izabrati izmedu ova 2, zanima me sto mi mozete reci o 6070, kolika je memorija, kakva je baterija, itd. u usporedbi sa k750... ono uglavnom prednosti i mane:thumbup:
6070
prednosti:
- jaka baterija,
-provjeren i stabilan softver,
-jednostavnost
-podrska za mp3
-IC.
mane:
-mala memorija(2,8mb)
-slaba kamera(VGA)
-CSTN zaslon
K750i
prednosti:
-jaka baterija,
-vrhunska kamera(2mp sa AF-om),
-BT,
-pouzdan softver,
-prosiriva memorija,
-zaslon
mane:
-joystick(ponekad),
-uska i neprecizna tipkovnica,
-"smrzavanje"kod nekih primjeraka.
moja preporuka u svakom slucaju je K750i!
možda je k750i već isfuran ali sigurno pobjeđuje u usporedbi sa 6070... :funny:
K750 definitivno. Sve shto ima ta Nokia - ima i K750 i...josh vishe.
Ovdje chak i ne postoji nikakva dvojba.
k750 . vidljivo bolji aparat .
Definitivno k750i.U snemu pobjeđuje SE K750,bolja kamera,ekran,proširiva memorija itd...
Zmija je naveo sve prednosti i mane...
također sam za k750...
makar je K750 stariji od 6070, bolji je u dosta pogleda od 6070... :thumbup:
Svako poslovni mob može protumačiti na svoj način... :)
Što se tiče baterije, tu k750 jako dobro stoji, jer je baterija ful izdržljiva, zvučnik se dosta dobro čuje...
slazem se, ja sam mu rekao da ako moze birat da uzme k750, jer je bolji u svemu, jedino po cemu je bolja 6070 je po tipkovnici(za poruke)..barem nesto
Nokia je sto se tice tipkovnice gotovo uvijek u prednosti pred SE,ali u ovom slucaju to je mala prednost.
750 još uvijek ne može biti isfuran, pogotovo ne u svojoj klasi. :jehon:
K750 bez razmišljanja
k750 je isfuran ali je jedan od najboljih u svojoj klasi
Kako su nas u osnovnoj učili: ne miješajte jabuke i kruške :)
rekao sam da je jedan od najboljih ali i ne najbolji(msilim naravno na d600)ali to je sad vec subjektivno i offtopic
tesko da je i d600 bolji,ali ovo je vec off.sigurno je da je k750 best buy u svom cjenovnom razredu.
6070 nije ni do koljena k750...