Zanima me šta je bolje, Nokia6600 ili SE P900. Jer dobio sam ponudu da dam Nokiu i 300 kn za P900. Koliko je to isplatljivo ?
Printable View
Zanima me šta je bolje, Nokia6600 ili SE P900. Jer dobio sam ponudu da dam Nokiu i 300 kn za P900. Koliko je to isplatljivo ?
po meni je P900 puno bolji upravo radi ekrana osjetljivog na dodir...ukoliko ti treba za mailove, net, pregled excell i word datoteka, onda definitivno p900. Ali ako ne treba za to, nego radi šminke, nebi preporučio radi veličine..makar ni 6600 nije mala
UIQ je milijun puta bolji i napredniji OS. To je ako gledamo čisto usporedbu OS-a.
Ono što nužno dolazi sa UIQ je glomaznost uređaja koji ga pokreću. Ako ti to nije toliki minus, a funkcionalnost UIQ-a ti je bitna onda nema dvojbe oko nadmoćnog pobjednika.
Za ocjenu prave prednosti UIQ-a zamisli jednu ovakvu situaciju:
hoćeš pročitati word ili pdf dokument i sad to gledaš na ekranu od 6600 ili na ogromnom ekranu od P900 kojim dodirom prsta ili olovčice kruzaš po stranici
imao sam 6600,a sada koristim p900...preporučujem p900 malo je sporiji ali definitivno bolji od 6600..
he he, a moram malo
Ja sam probao i jednog i drugog ali sam se ipak odlučio na Nokiu...
veri simple...na p900 imaš puno veču slobodu (touchscreen)