Jel postoji nekakvo prakticno i dobro rjesenje za bezicno slusanje glazbe, no vani a ne doma tako da je i velicina bitna. Jel ima kakav komplet player + slusalice? Mozda Samsung T9?
Printable View
Jel postoji nekakvo prakticno i dobro rjesenje za bezicno slusanje glazbe, no vani a ne doma tako da je i velicina bitna. Jel ima kakav komplet player + slusalice? Mozda Samsung T9?
kako si neki dan napiso da nedaješ za slušalice više od 70kn ovakve bi te izašle 700;D
nevidim baš neku svrhu bluetooth slušalica jel kvaliteta nije na razini deset puta jeftinijih
Za obicne in ear slusalice ne dam toliko love, no ovo su ipak solidinije slusalice sa konkretnom kvalitetom izrade, za razliku od gotovo svakog para in ear slusalica sa kojima sam se susreo.
jedino što ovakav par slušalica ima je da nema žicu,nemogu konkurirat kvalitetom ni približno nekoliko puta jeftinijim slušalicama a osobno nemislim plačat porez na to, za te novce dobiješ vrhunske slušalice sa kojima se ovakav par nemože mjerit ni u sjeni.....sad ako je tvoja volja da imaš nešto "tako cool" ja ču te probat odgovorit od toga :)
ps.koristim sony bežične slušalice več 3 godine koje rade radijskom vezom,služe jedino u svrhu komfora da ne vučem žice za sobom dok gledam filmove ili radim nešto u kuči ...ovo je sasvim drugačija stvar ako uspoređuješ da ti želiš toliko navca izdvojit za slušalice kojima je primjena da se spajaju na player koji nosiš u džepu :retard:
Sad neko vrijeme sam loaded pa pokusavam si sloziti idealni DAP, sto ukljucuje i bezicne slusalice.
Uzeo bi ih zbog prakticnosti, tj. zato da mogu slusati muziku u miru dok mi je player u dzepu ili torbi.
Alternativa mi je da nabavim A2DP mobitel i slusalice sto je opet velika investicija :-/
hah, tvoja je odluka no idealan dap za mene nema bežične slušalice...to što kažeš koliko je prtektično gledaj sa strane da imaš dodatne baterije u slušalicama koje treba punit i vodit računa da su napunjene
volume se može podešavat no scrollanje po nekoj listi nikako,ali moj naglasak ovdje ide na to da sve što plačaš je "bežično" dok kvalitetom zvuka one daleko zaostaju za mnogo jeftinijim modelima i plačaš svoj "cool-nes efekt" koji zbilja nije cool:chatter: a to da još prema tom kriteriju (mogučnost spajanja bežičnih slušalica) idem birat dap koji to podržava je :retard:
Ma razumijem ja i to sodom, ali sam htio na ono primarno naglasit....
btw. polovica prolaznika ti bar ne odobrava ogromne slušalice na glavi, tak da ti i ak neko vidi neće niti primijetit dali su bežične ili ne, oni kojima je to fuj će samo buljit u njihove dimenzije (ne razmišljaju o kvaliteti zvuka).
Budući da želiš da budu cool i fency moraš gledati što narod voli! ;)
Ma boli me za cool efekt, da me za to briga uzeo bi iPod i drzao ga oko vrata :)
@ Symbian FAN, rijetko stisavam volume dok se secem, a BT slusalice koje sam vidio nisu bas velike.
http://www.headphonenews.com/wp-cont...e_BT-SHS-W.jpg
Moram priznati da ne razumijem tu vasu odbojnost prema takvim slusalicama...
A kupi ako želiš...tvoj izbor....