razmisljam se izmedju ova 2 moba. koji je bolji.
ajmo strucnjaci da vidim.
Printable View
razmisljam se izmedju ova 2 moba. koji je bolji.
ajmo strucnjaci da vidim.
v360 je bolji ako uklonis onaj smrdljivi vodafone meni.
-bolji zaslon,utor za memorijske kartice su najveci aduti.
-e720 je vise sminkerski i nesto je boljeg dizajna,a najveca je mana nedostatak utora za kartice i flat.
po specifikacijama ovi mobiteli su vrlo slični , no v360 ima utor za mem. kartice , a e720 , a koliko vidim e720 ima 90mb , ako ti je važna kamera e720 ima 1megapixel , a v360 vga (po kvaliteti su slične , ali 1mpx slike su veće) . meni se više sviđa v360v (samo mi se ne sviđa vodafone , ali ga možeš lako uklonit s mobitela) , ali odluči ti sam .
Po specifikacijama dosta slični mobiteli...
E sad, da li želiš mob sa boljom kamerom ili mob sa utorom za memo kartice...
Ako ti je kamera prioritet, onda uzmi E720 jer će 80-90MB (koliko ima) biti sasvim dovoljno za pokoju sliku i koju mp3 pjesmu na mobi...
Ako bi mob koristio kao i mp3 player ona definitivno V360 zbog utora za memo kartice...
Moja bi odluka bila V360... :thumbup:
ako kamera nije prioritet onda ce uzeti v360,a ne e720.= Citat =:
Izvorno postao Ico
Krivo sam napisao... ispravljeno... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
ako se nevaram, oba moba (v360 i E720) imaju flat, tako da to nemože biti nedostatak samo kod samsunga... :spin:= Citat =:
Izvorno postao zmija
ad se mene pita nijedan od ova dva,a ako se bira izmedu ova dva to bi dakako bila motorola zbog memorije tj. zbog prosirivosti
ja bi ipak dao svoj glas e720:thumbup:
stvar je u tome sto jedan lik prodaje e720 za meni male pare, a ipak u trg je skoro pa duplo skuplji od v360. i vrijedit ce vise nakon 1g. kamera mi toliko nije vazna, vga 640x480 je sasvim solidno, dobro je sto ima e720 ima i blic i 1.0, ali kao sto sam reko meni nevazno. bed je sto nema prosirivu memoriju, da barem mogu nac isto tako jeftin e730 koji ima sve to. samsung je naravno 3x lijepsi od moto ali moto je dobra i ima sve sto mi treba, ali e720 i dobra kamera nece nadoknadit utor za kartice,
sad me to muči, da ili ne. najvjerojatnije ce biti moto jer je jeftinija a ima ono sto mi treba.
imaju cak i isti ekran.
Ja bi radje uzeo Samsunga,a flat može otić kod oba dva tako da to nije neki nedostatak
sad mi je bed zbog samsunga, ne mogu u zg po njega u pon, a to mi je bila jedina prilika. jel ima koga u iz zga pa da ide u os ovih dana???
znam,ali kod samsunga je normalno da rikne flat i to je je najveca mana.odustao sam od D900 samo zbog flata!= Citat =:
Izvorno postao Ico
D900 je odličan telefon konačno od Samsung-a,al masu ljudi kažu da im pucaju display-i izgleda da ne leži baš najbolje taj ekran,šta se flata tiče godinu dvije ti traje bez beda a do onda ćeš ga prodat pa će nekome drugome riknut flat;D al sam zloban:evil:
uzmi v360v radi memorijske kartice... samo makni vodafone soft i nećeš požaliti:thumbup:
Nemoj uzimati motorolu,ja sam je imao i ne može se pogledati slike veće od 90-100 kb jer piše da je slika prevelka za otvaranje,a kamera i nije nešto.Po meni je 90 MB je sasvim dovoljno za slike i muziku.Još ti je važno da mob koji kupuješ ima 262k boja jer sa 65k boja slika izgleda očajno.
= Citat =:
Izvorno postao THE NO
što ova dva moba nemaju 262k?
Ja mislim da obadva imaju,samo mu kažem da tu ne pogriješi.Ja sam kupio mob sa 65k boja i sad se kajem.= Citat =:
Izvorno postao gLemon
= Citat =:
Izvorno postao THE NO
da... to je istina... uzmi motorolu
Ako ti taj Samsung ima 65k boja nemoj ga uzimat,uzmi Motorolu,usput koliko novaca imaš na raspolaganju?
v360 i e720 imaju 262k boja= Citat =:
Izvorno postao THE NO
Onda bih mu savjetovao Samsung.= Citat =:
Izvorno postao gLemon
Ponekad bi mi se kod motorole natrpala mem.kartica i ostalo bi pola megabajta i morao sam je formatirati.A neke 3gp video nije mogla pokrenut.
= Citat =:
Izvorno postao THE NO
čudno, ovo za formatiranje prvi put čujem, koja kartica... a video je vjerojatno imao preveliku rezoluciju
Pa,kad bi na kartici ostalo npr 400 kb ili manje ne bih mogao uopće ući u nju i nešto obrisati,nego sam je morao formatirati,tj.sve obrisati sa kartice.= Citat =:
Izvorno postao gLemon
je, shvaćam problem... to nisam ćuo da se ikome dogodilo pa mi je čudno= Citat =:
Izvorno postao THE NO
nisam znao za ovo sa karticom kod v360 ako je tako onda nemoj