frend mi je izbrisao temu iz Nokie 6101 pa ako neko ima da mi posalje, molim vas!
Tema se zove Vodafone.nth i mora biti orginal.
Skino sam takvu temu s neta, al to nije to.:-/
Printable View
frend mi je izbrisao temu iz Nokie 6101 pa ako neko ima da mi posalje, molim vas!
Tema se zove Vodafone.nth i mora biti orginal.
Skino sam takvu temu s neta, al to nije to.:-/
ako je to vodafoneova tvornička tema,to će ti biti malo teže,jer su one obično read-only fileovi. ako ti je mob još pod garancijom,najviše ti se isplati odnijeti ga u servis gdje će ti napraviti besplatni soft update i naravno vratiti dotičnu temu. ali pazi,updateom gubiš sve podatke s moba koji tvornički nisu bili tamo
Ček, ako ti je izbrisana tema, pa mob bi trebao nrmalno i dalje raditi sa nekom drugom temom... ili ti mob neradi?? :-/
Ako ti je stvarno toliko bitna ta tema, onda ko što je balkanac rekao, odnesi mob u servis na update... :spin:
Ma sve je u redu sa mobitelom, sam sto mi se ne svidaju ikone...
Sad istrazujem kako napravit svoju temu ... :thumbup:
ti si prvi kojeg vidim a da ga ne izluđuje vodafoneovo smeće na mobu ;D
za raditi teme ćeš trebati Nokia Theme Studio 2.1 za Series40 uređaje,dostupan za DL sa forum.nokia.com ili sa raznih alternativnih izvora
evo ja sam izvadio temu iz moba pa reci di da je pošaljem ili mi se javi= Citat =:
Izvorno postao melody
Izluduje me samo ona ribica na malom ekranu!
Oko toga će ti pomoć MobiMB,ček hir.
Znači izabereš bilo koju sličetinu u telefonu,desni klik i biraš opciju sa (Mini Display) nastavkom.Ako je ta ribetina screensaver vanjskog ekrana onda biraš Screensaver (Mini Display).
Program šaljem na e-mail ako kome treba pa javite na PM (download link se ne smije staviti za nelegalne programe sukladno pravilima foruma).