imam c75 i sad na nekim stranicama sam poskido programeneke u vkp file-u i sad ja si ga pošaljem u mob i on mi ga ne prepoznaj e .. sad imam pitanje jel zna ko kamo treba taj fajl ubacit ili dali to uopće ide na moj mob.hvala:)
Printable View
imam c75 i sad na nekim stranicama sam poskido programeneke u vkp file-u i sad ja si ga pošaljem u mob i on mi ga ne prepoznaj e .. sad imam pitanje jel zna ko kamo treba taj fajl ubacit ili dali to uopće ide na moj mob.hvala:)
To su patchevi za firmware telefona i stavljaju se u telefon pomoću programa V_klay.
(data kabel potreban,ostalo je u Siemens Ostalo - Besplatni programi za manipuaciju...)
skino sam v klay v3,3 i tamo di treba odabrat model nema c75
Onda ćeš morati sam napraviti loader za svoj mobitel.
a kako pročitaj ovdje http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=289268&postcount=5
ako zatrebaš dodatna objašnjenja pitaj ovdje
Skino Sam Si Px75v1 Na Mob I On Mi IspiŠe Samo Hash I Esn A Što Sa Ovim Ostalim S Key ,Bkey ,Hwid. I ONDA STISNEM CALC. SKEY+BOOKEY DA MI IZRAČUNA SKEY I ONDA TRAŽI I NA KRAJU PIŠE KEY NOT FOUND
Imam Irda Sitic. Jel On SluŽi Samo Za Prijenos Podataka Ili Se MoŽe JoŠ NeŠ Napravit S Njim?
Ovako, za C75 HWID je 341 to upiši ili odaberi trebao bi onda moći izračunati i ostale kodove.
Irda može služiti samo za prijenos podataka.
Za rad sV-Klayom potreban je data kabel. U tvom slučaju najbolji izbor je DCA-510, ni u kom slučaju DCA-540. Oba su USB kabeli. Može poslužiti i USB kabel od serije 55, ali treba ga modificirati.
e hvala za hwid al s key mi nemože izračunat kaže da ga nemože nać
koji verzija programa?
Papua Utils v0,7,5e eng by dspmobile skinut tamo sa siemens ostalo pa pod onim aplikacijam di su programi za rad mobitelima
A jesi upisao IMEI?
da IMEi mi piše na mobu tam pod postavkama >postavi telefona>broj uređaja i tam mi je on piso
http://ukazto.com/?img=untitled-0ko1.jpg
Sad Sam Sve Sredio U Papua Utils Sad Moram Probat S Vklay-om
Koje patcheve imaš? tako se zovu ti "programi" koje si skinuo.
Pripazi da su za verziju firmwarea koju imaš u mobitelu. Ne stavljaj ih više od jednog dok ne isprobaš kakofunkcionira. Zna se dogoditi da se dva patcha međusobno ne podnose i ako ih je više stavljeno istovremeno može biti problem naći koji stvara probleme.
ok mislio sam stavit da dok pustim neku pjesmu da mi idu one boje što je jači bas to je više a što je niži to je niže
dali se to radi ovako:odaberem kod work with x75(bootkey and newflash)
prozor mi je postavljen pod general patch i nutra ubacim taj .vkp file i stisnem aplly patch. jel to to??:thumbup: :thumbup: :thumbup:
da to ti je to, samo uvijek provjeri za koji mob i za koji FW je taj patch, obicno ti pise unutar patcha na pocetku!= Citat =:
Izvorno postao milovan
ok budem :thumbup: