Dal netko zna kako na d600 mogu slušati muzika i npr pisati poruke?:thumbup:
Printable View
Dal netko zna kako na d600 mogu slušati muzika i npr pisati poruke?:thumbup:
nikako,nema mogucnost da ga minimiziras dok slusas i igras igrice pises poruku itd kao k750 i k800
a jebada, a kako mogu slušati mp3 na bluetooth slušalici, razgovr mi radi al ne i pjesme???
nisam siguran,rekao bih da kad pustis u mp3 playeru ono options pa transfer to A/V.... tako je meni bilo u p850
preko bluetooth slušalica možeš samo razgovarat , a ne slušat pjesme= Citat =:
Izvorno postao Gocbar
možda možeš uz neki novi softver jer na e900 se može pa neznam zašto se nebi moglo na d600
bas sam sinoc citala uutstva od mobitela...i tamo pise da se moze slusat preko bluetooth slusalice...da se treba prenet na A/V slusalice... :)= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
nisam probala, ali ako pise tako, onda valjda moze...
ma neznam . nisam ja ni otvorio upustva . nego sam ti ja negdje pročito da bluetooth slušalice služe samo za razgovor , pa neznam , stvarno neznam , iako je moje mišljenje da su te slušalice napravljene samo za razgovor (nisam ih ja još ni isprobo , još stoje u kutiji) , no možda se s njima mogu slušat mp3-pjesme . evo sad ću ja probat . koliko vidim te slušalice treba punit pa kad ih napunim isprobat ću sve što se može s njima .= Citat =:
Izvorno postao tutlek
tako mi je moglo na P850 a P850 ima isti softver skoro kao d600
sad ću ja to probat , dak mi se napune slušalice , iako d600 i p850 nemaju baš sličan softwer (ili se meni čini) .no eto sad ću ja probat= Citat =:
Izvorno postao madness99
EDIT:sad sam napunio slušalicu i spojio sa mobom i razgovaro sam bez problema preko njih , ali kada pokušam neku pjesmu prebaciti na slušalice opcijom "prebaci na A/V slušalice" ne ide , probat ću još pa ću se javit , no nadam se da će netko drugi do tada riješiti nedoumice :thumbup:
ma to ne radi nikako kad se prebaci na av onda traži traženje bluethot a ove nece naći? A je moguce ubaciti software od d-900 u d600?I
koliko ja znam nije= Citat =:
Izvorno postao Gocbar
a kakve to onda on traži slušalice preko bluethota?
pa bluetooth slušalice= Citat =:
Izvorno postao Gocbar
za tebe je pravo resenje da kupis D900,pa ses moci da pises poruke i slusas muziku istovremeno
a pravo si mu rješenje našao, pa onda može i mp3 player kupit pa slušat i pisat poruke istovremeno ;D= Citat =:
Izvorno postao drofa