Evo nove nade hrvatskog skijanja- Ana Jelušić:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Printable View
Evo nove nade hrvatskog skijanja- Ana Jelušić:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
evo gledo sam i ja . svaka joj čast :thumbup:
Čestitke Bravo Ana!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
super je. nadam se da ce biti ko janica ako ne i bolje :)
Evo iako baš ne pratim sport, odgledao sam i ja... Čestitke stvarno! Svaka čast! :thumbup:
..toooooooo bravo Ana!! odo slavit..ale ale::hrv: :beer:
Pridružujem se čestitkama. 2 mjesto je prilično dobro, OK ODLIČNO JE.
pa da je ana jeluisic nada hrvatskog skijanja (a ne i jedina) se zna odavno. ona je pokazala sfvoje mogucnosti u nekoliko navrata
Svaka cast Anki!!! konacno da je i ona dosla u prvi plan, konacno da se vise ne vrti sve oko Jane, jer i druge cure zasluzuju pohvale, a do sad se samo jana spominjala
-mi smo talenti za sve sportove!
Svaka cast Anci, najbolja si ...:thumbup: :spin: :spin:
svaka cast :thumbup: samo tako nastavi :hrv: :hrv: :hrv:
bravo ana...:thumbup:
bio sam na trci, narod se vise veselio padu person nego kad je nasa ana zasjela na prvo mjesto.
BRAVO ANA!!!! SVAKA TI ČAST!!!!!! SAMO TAKO NAPRIJED! I NEKA JOJ JE SA SREĆOM!:):hrv: :drink:
SVAKA ČAST ANI!!!:thumbup:
Sad će sve oči biti uprte u nju i kad nešt zaj... svi će ju popljuvat, a prije svih novinari. Tak je oduvijek kod nas bilo i biće na veliku žalost:rolleyes:
Prava cura, svaka joj dala!!:beer: ;D
je to je istina.. i zalosnao je to.. al, i da je bila treca svaka cast, ove sezone joj je krenulo...= Citat =:
Izvorno postao zicozg
baš tako.= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
Isto je žalosno ono fućkanje kad je Schild-ica vozila...
inace, navijaci i voditelji su citavo vrijeme glasno navijali za sve skijasice. naravno da su navijaci na kraju navijali za nasu i da su morali biti kontra konkurencije
svaka cast ana samo tako nastavi i neka anja nastavi padati ;D ;D :hrv: :hrv: :hrv: :hrv: :beer: :klap: :klap:
Meni je ovo totalno bezveze kad se netko ide veseliti tudoj nesreci ili ide navijati protiv drugih samo da ''on'' bude bolji :thumbdown , u ovom slucaju to je anja paerson, odnosno schild koja je uspjela NE pasti mada je bio onaj jedan trenutak kada se skoro prevrnula... ne znam, to mi je cisti primitivizam! :evil:= Citat =:
Izvorno postao L.L.
Naprave jednu sjajnu organizaciju ovog dogadaja i sve je fakat super, a onda se tu opet nadu pojedini primitivni navijaci koji svojim navijanjem jednim dijelom to pokvare...
Jbg, takav smo valjda narod...:creep:
Koliko se trudili da napravimo spektakl uvijek se nadje neke budale koje moraju usrati motku! Trazio sam po satelitu da vidim gdje se sve prenosi,dodjem do eurosporta i imam kaj vidjeti! Dva jebena provokatora u crnom i kapom sa ustaskim obiljezjima! http://www.todojuegos.com/modules/Fo...es/badmood.gif I oni se zovu hrvatinama! Samo nas poseru pred svijetom!