ajde ljudi pricajte
evo jedan link za senda
http://www.sendo.com/news/newsitem.asp?ID=74
Printable View
ajde ljudi pricajte
evo jedan link za senda
http://www.sendo.com/news/newsitem.asp?ID=74
sx1 ili p900
ajde ljudi koji imate iskustva sa bilo kojim od tih mobova pricajte
vidio sam p900 i super je...mob. sa stilom
Definitivno p900, sendo x još nisam koristio, a p900 sam isprobo kod frenda i mobitel je ludnica (i cijena isto :) ), kad bi imao dosta love bio bi moj već danas, inače mislim da ću sad uzet 6600, i to je moja preporuka - ako imate dosta love - p900
ako baš nemate - 6600
a napravljen je test 6600 sx1 i p900, i pobijedio je sx1
sx1 također nisam imao u rukama ( po onom na papiru trebao bi biti bolji, više memorije ne uključujući mmc, navodno bolja kamera, i neke fm radio i mp3 funkcije koje p900 nema - za to nisam ziher), i ja mislim da će bit bolji al dok nema službene recenzije il dok ga ja ne opipam p900 ostaje kralj. Čujem da bi cijena kod nas kad dođe trebala biti 700-750€, po tom ga p900 šiša, ali bi se cijene kroz mjesec dva trebale izjednačit tako da.....
ako sx1 bude radio kako treba onda nema rasprave
...SX il P900...prije SX...nekako jeben,otkačen mob(smartphone),takve volim...
P900 jer ima tačskrin, a sendo nikako zato jer je sendo... Šta čete, predrasude...
sx1... :)
senda bi ja uzeo, jeben se, ima 32mb memorjie i prima sd
bravo coma,moj sljedeći mob je sendoX,morali su u sendu napravit nešto za konkurentnost,a dabi ostalim proizvođačima zadao pljusku na tržištu mobova,moraš napraviti fakat kvalitetan i tehnički prihvatljiv uređaj-pošto Sendo dosada nije imao takav uređaj-mislim da je SendoX TAJ
cijena mu nesmije biti iznad4000kn i to je to....
ali opet kad pomislim, dosta je velik! ja trazim nasljednika svog sl-a
..."coma",ni valjda da još nisi našao...
Meni su dobri svi osim SX1. Totalno mi je ružan. Ne bi ga nikad kupio. Najrađe bi Sendu ili Nokiu 6600 a nju sutra dobivam :). P900 je najbolji od njih svih ali je definitivno pre velik i ne bi ga imao
@eminem ajde mi ti predlozi neki
Zamjene za SL45i nema. To jel legendaran mobitel
kakao uopće možete uspoređivati P900 sa ostatkom. Normalno da šije sve ovdje navedene zbog ekrana.
OK je staviti xs-a 6600 i sedox ali P900 je pravi smartphone koji ima sve funkcije PDA dok ostali nemaju.
Cijena se takvom proizvodu i ne gleda ako je nekomu od koristi. Za mene je N6600 od ove trojke kaj ste nabrojili favorit zbog toga što neznam cijenu SX1 i Sendu. ali mislim da je i 6600 malo preskupa kao i ostale nokije.
Uzmi se laptop, tu imaš 80GB a prima svašta! :D= Citat =:
Poslao: coma_zgb
A što se tiće gore usporedbe, SX1 jer ima ludi dizajn.
p9oo je najbolji, vidio sam sx1 i nije to to, po najavama je trebao biti bolji, ali nije
Evo danas sam kupio 6600 i mobitel je mrak.
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
...evo po prvim saznanjima cijena SendaX u italiji je 480E,što trenutno stavlja senda u konkurenciju za best buy(naravno za par mjeseci)............kao što sam i pretpostavio....
srali su da je na tesntim modelima los ekran, tomo ocemo im je*at majku ako bude?
za spemat čemo ih ko ruse....:)
N 6600 definitivno.