Web 'n' walk + N70 + Laptop
Eto ekipa, naslov govori dio, ostatak ide ovako...
Jos eksperimentiram tim mobilnim internet vodama i ono sto me zanima je sljedece. Je li itko spajao laptop na internet preko mobitela (kod mene u pitanje N70), preko web 'n' walka...
Do sada sam tu prozujao da pronadjem nesto tako, no jedino sam pronasao obrnutu situaciju, gdje se trazi za mob izlaz na internet preko laptopa, te ono sto sam sam pokusao, dakle spajanje preko bluetootha na net, PC suite me trazi username, pass i APN / dial numb. jasno mi je da se user i pass ostavljaju sami, dok mi za APN web.htgprs ne prihvaca, kao ni dial numb onaj *91***#... tak nes...
inace, na K700 sam se spajao bez pardona, klikajuci na dial up preko bluetootha, samo tada je u pitanju bio gprs i 6kn 100kb jel... :)
hvala unaprijed ;)
Mobile broadband + Nokia e65 + PC
evo uspio sam se spojiti na net na kompu a da mi je mob modem...
samo me muci da se ne bi naplatio neki dodatni promet izvan tog mobile broadbanda(iako ga jos nisam potrosio) pa da ne bi dosao urnebesan racun... zanima me jel to to ili sam fulao?
znaci spojio sam mob s kompom izabrao pc suite=> connect to the internet=> setting=> izabrao mob kao modem=> u apn upisao data.vip.hr a u password 38591 i sve ok... radi.. zvao SZK provjerio racun trenutna potrosnja se nije povecala ali nikad neznas... pa da pitam jel to to ili mi se trenutno naplacuje po nekoj drugoj tarifi prijenosa podataka ili ipak koristim taj preostali promet iz mobile broadband???
nadam se da me netko skuzio...