bok! moze li mi tko dati kakve upute za lakse koristenje moba? ono sto pise u uz mob je nista i komplicirano je! ja bi jednostavnije!:licklips:
Printable View
bok! moze li mi tko dati kakve upute za lakse koristenje moba? ono sto pise u uz mob je nista i komplicirano je! ja bi jednostavnije!:licklips:
Šta bi tebe konkretno zanimalo?
pa zanima me sve! do sad sam imao se v6ooi i mislim da je prakticniji i jednostavniji. ovaj mi je lijep ali kompliciran.
Ovo je meni prvi samsung, prije sam koristio simense, nokie, sony ericssona. Mislim meni je sve samo po sebi logično što i kako se treba. ;D= Citat =:
Izvorno postao poletarac
Sve Manual upute mozes dobiti na SGH stranici ili na www.gsmarena.com ....
a kakva je to logika kad ce mi zivci puknit!
nemogu automatski spremat poslane poruke!
nemogu na kartici listat slike ko na telefonu!
nemogu uredjivat slike!
nemogu stavit zvuk poruke koji meni odgovara!
... nemogu jos puno toga!
ovaj prelazak na samsung ce biti naporan...:-/
da...i ja sam sad presla na sasung, moj prvi... ) i moram priznati da me zivciraju samo dvije stvari - sto ne mogu staviti melodiju za poruku koju ja zelim i sto mp3 player ne moze raditi u pozadini...a na sve ostalo sam se navikla...
ali nije sve tako crno...mob je bas presladak :)
U rangu od 1500-2000kn je naj-izbor.= Citat =:
Izvorno postao tutlek
1. Nemožeš spremati poruke, moraš kliknuti na lijevo dugme pa ići save and send.= Citat =:
Izvorno postao poletarac
2. Nažalost
3. Nažalost
4. Nemože se stavljati tonovi za sms osim onih integriranih
Neće biti težak, gledaj i svijetlu stranu :)
sve što si nabrojao su totalno nevažne stvari . kako misliš puno toga , na što to još misliš . d600 je meni odličan mob , ti si jedan od rjetkih ljudi koji se žali na njega .= Citat =:
Izvorno postao poletarac