Kako bi bilo najbolje da se uštimaju dokumenti i da se fino čitaju u stilu nekakve sms poruke, jer naime invalidno mi je zumirati, kada se zumira prikaže se mali dio teksta i tako. Fala! ;D
Printable View
Kako bi bilo najbolje da se uštimaju dokumenti i da se fino čitaju u stilu nekakve sms poruke, jer naime invalidno mi je zumirati, kada se zumira prikaže se mali dio teksta i tako. Fala! ;D
Nikako, ako se ne varam
pa što fali onom zumiranju . budi sretan da imaš mob koji može pregledavat dokumente nastale officu . meni je to odlično= Citat =:
Izvorno postao DefCut
Jebeš to, kada nemreš normalno čitati :<= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
kako nemožeš normalno čitat ?= Citat =:
Izvorno postao DefCut
Moram 10 puta zumirati, i kada to napravim vidim samo mali dijelić, teško za objasnit.....invalidno je. Daj mi neki dokument da probam staviti, možda sam ja neako krivo to.= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ma neradiš ti ništa krivo , nego ja samo nerazumjem što ti je tu teško , no nema veze= Citat =:
Izvorno postao DefCut
nije teško već je glupo ako imaš tekst na jednoj stranici moraš prvo zumirat pa onda ići u desno dok ne pročitaš rečenicu, pa onda dolje pa lijevo pa opet desno... neznam da li ti to koristiš ali je dosta komplicirano za korištenje (nije teško već treba dugoo vremena dok se to sve napravi).
to je istina , ali može dobro doć ovaj preglednik= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
e upravo tako= Citat =:
Izvorno postao ijelec4