Evo ja sam zadovoljan s diabolicom 1.3.zanimaju me Vaša mišljenja...koji je yuet najbolji, pri tom mislim najviše nakrcan aplikacijama?
isto me zanima koji još postoje MP ovi za v360
Printable View
Evo ja sam zadovoljan s diabolicom 1.3.zanimaju me Vaša mišljenja...koji je yuet najbolji, pri tom mislim najviše nakrcan aplikacijama?
isto me zanima koji još postoje MP ovi za v360
pa najbolji je yuet, ja sam glaso za njega
koji konkretno ?
yuet 1.7 s
jel ovaj s nest posebno znaci ili ? daj molim te baci mi link za DL da se sad ne ubijam od sercha
thx:thumbup:
odi na ovu stranicu i nadji, nemam vremena da sad trazim :
http://yuetblog.blogspot.com
meni je najbolji yuet 1.8 , najstabilniji je , a ni 1.3 nije loš
yuet 13. vs spade meni najbolji
Yuet v1.3 :thumbup:
Yuet v1.8...:spin:...
zašto yuet1.3 ako je 1.8 noviji , a podjednako su stabilni= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
Draži mi je 1.3 :)= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
a koji je razlog , ako se smije znat :)
Yuet 1.7! Stabilan i ludnica od postavki! Meni se jako svidio!
Meni je najbolji HotMix MP.
Stvar je u tome što ja V360 prvenstveno koristim kao sredstvo spajanja na internet. Uzeo sam T-scum web'n'walk (1GB) i brzina uploda i downloda je značajno veća od svih ostalih MP-a. Dok mi original motorolin software, yuet 1.8, Diabolic53 downlodaju u prosjeku nekih 9 Kbps (max 14Kbps) Hot mix Downloda u prosjeku 20Kbps-a (s dosadašnjim maximumom na oko 40Kbps). I jedini Hot Mix mi pravilno detektira EDGE ostali samo GPRS. Pa kome je važna brzina spajanja na internet preko V360 tada je moja preporuka Hot Mix MP :king:.
Koliko te mjesecno kosta ta usluga?= Citat =:
Izvorno postao jole0909
Prvo moraš biti t-scum pretplatnik, minimalna mjesečna pretplata cirka 70 kn sa svim davanjima i pdv-om + 100 kn za 1GB prometa mjesečno.= Citat =:
Izvorno postao spade
Tako da svaki mjesec izađe oko 170 kn (btw. tarifa od 1GB se može aktivirati SAMO do kraja veljače!!).
Yuet mode v1.3 je zakon na unlock motorolama v360. Prova san ih većinon sve ali mi je ovi skroz stabilan:spin:
ima već topic na forumu The Hot Mix MP za V360 i L7.
Samo pazi dolazi ti samo s engleski i ruskim (većina java programa je na ruskom i ćirilici), a GoGs-ov LP sa hrvatskim mi uopće ne želi raditi na ovom MP-u (na yuetu i Diabolic53 mi radi bez problema).
evo jučer sam probao diabolic i odličan je
Zanimljivo samo je jednostavnije i bolje dodati jos 30kn i uzeti adsl flate rate a ako bas oces preko mobilne na net imas za također 30kn vise mobile conect card fusion sa 500mb sa umts brzinom ukoliko umts nije dostupan tamo gdje si ti onda imas edge pristup svakako ti savjetujem malo se pointeresiraj u vezi umts pristupa na net ja cu tu uzeti al preko carneta i vipa kad sam sa lapicem negdje na putu a inace ovako imam flate rate adsl i 2 kompa placam 200kn mjesecno flate rate