-
VIP Paketi
Ok mozda ce pitanje izgledat glupavo, al tko pita ne skita.. daklem zanima me slijedeće...
kad se kupuje mobitel u paketu direktno od VIPa....i ako se želi uzeti mob sa pretplatom, koji su uvjeti korištena, tj... da li se mora koristiti ili je dovoljno plaćati pretplatu. Kada se može raskinuti pretplatnički odnos? Kakve su cake i uvjeti?
-
moras im placati pretplatu tih 12mj na koje si potpisala ugovor i to je to! nako toga mozes sta oces
-
...kolko ja znam,moraš potpisat ugovor na 12 mj...nakon isteka,ako hoćeš raskinut ugovor,normalno,podnosiš zahtjev te ti poništavaju tvoj dosadašnji broj...
-
nije
mozes uzet mobitel bez ugovora tj samo s pretplatom, a ja mislim da ces tada morat placat pretplatu 3 mjeseca nakon toga mozes raskinit. inace dovoljno je placati pretplatu i radijsku frekvenciju
-
@Bubbles Ovisi na koji način uzimaš pretplatu, najpovoljnija ti je opcija preko VIP.cluba gdje dobivaš negativnih 6000 bodova i koje otplačuješ sa razgovorima po principu 1 kn = 1 bod. Za koje vrijeme ćeš to napravit ovisi isključivo o tebi. Ako ranije prrekidaš pretplatu moraš nadoknaditi negativne bodove.
I onak usput, to si mogla saznat i od VIP-a ili bilo kojeg njihovog partnera.
-
nije najpovoljnije tako jer tad morasm placat prikljucnu pristojbu, a ti pusti bodovi se dugo isplacuju
-