Pa sta je s tele2 operaterom nema nikakve novosti nikakve nove mobove, nikakve posebne akcije osim vruce tarife i par bezveznih mobovu u ponudi na "akciji"
Ima netko kakve informacije dali spremaju sta posebno?
Printable View
Pa sta je s tele2 operaterom nema nikakve novosti nikakve nove mobove, nikakve posebne akcije osim vruce tarife i par bezveznih mobovu u ponudi na "akciji"
Ima netko kakve informacije dali spremaju sta posebno?
mislim da ces morati pricekati Uskrs:-/
ma i ta vruća tarifa navodno ju nije moguće aktivirat poslije nove godine , osim ako je nisu odlučili produžit:-/= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
Fuckas tele2 , pa sta uopce ocekujes od low-end operatera ??? i ovo sto nude je puno za njihov pojam poslovanja .
vrucu tarifu mogu imati samo preplatnici, a prepaid nemogu
Ako gledaš, ni ostali operateri se nisu baš pretrgli u ponudi novih usluga. Po meni Tele2 slijedi konkurenciju.
A ovo, oko novih akcija, mislim da bi trebalo nešto biti od 15.-og ovog mjeseca jer tada obično završava "Božićni promotivni period".
Misliš obrnuto.= Citat =:
Izvorno postao Rocky_55
vip ima samsung d600 po ok cijeni i to a tele samo neke gluposti :)
Da, slažem se s tobom. D600 je fakat predobar za 1600kn u VIPme kompletu.= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
A opet, T-Mobile nije ponudio niš spektakularnoga, a Tele2 (nemojte mi zamjeriti) me od samih početaka podsjeća na "Chinese shop" (po 9 kuna;D ), pa od te mreže i ne očekujem baš neke bijesne mobitele...
po 1490 kn je ako imas vec vip ili karticu i jos dobijes 690 kn na racun i cak si mogao aktivirat besplatne poruke + BT slusalica.. to je ok ponuda
a tele2...jedino je bilo ok kad je dosao kg800 bio je 990 kn tako nesto to se isplatilo..ali ovi novi telefoni su bezveze
Ma fućkaš mobove, nek ponude radije neku novu tarifu (recimo 0,39 unutar i 0,99 izvan mreže) :thumbup: ili ono da dobivaš bonus kune nadoplatom bona.
E vidis to bi bila dobra ideja :) Mob kupis i ovako :spin:
Pa s obzirom na orjentiranost Tele2 kao operatera mislim da ima odlicnu ponudu mobitela... Ipak su ponudili cokoladu po ok cijeni i uveli par telefona koji su vise nego ok... Primaran cilj im je ionako prodaja low low end telefona i prepaid paketa...
Vjerovatno ce za Uskrs opet biti par novih mobova u ponudi, a do tada sigurno ce pojeftiniti neki postojeci...
VIP sa D600 trenutno ima best buy jer kad se smanji cijena za 100kn za stare korisnike, pa minus 3 posto za gotovinu u VIP centrima i jos ako se odlucite prodati BT koji dode kao poklon, mob vas izade cca 1200-1300kn sta je :thumbup:
Tomato i ne dozivljavam ;D ,a Tmobile ce sigurno uskoro imati D600 ili nesto slicno u ponudi jer se oduvijek prate sa VIPom (zadnji primjer cijena paketa sa K750)...
Ja je danas aktivirao, sve normalno.. Valjda me neće tužiti :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao mobman
Ma ziher će to bit produženo, dok je tomata bit će i vruće tarife, pa nisu valjda tolko blesavi da je ukinu.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
ima nokia 5200 za 995kn, to je ok mob, mislim super za te pare,ali ovo ostalo to su svi krševi. glupo je to sto daju one krseve za 200 kn koji nisu ni u boji
ja sam kupio tomato ćim su ga počeli prikazivat, jer mi se svidila ta cijena za 0,99 pozivi i 0,29 poruke, a je vecinom i kumuniciram samo s porukama:thumbup:
ma ako ti radi nemaš brige... nemaju ti oni tu šta kad je to njihov zaheb....= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
al po tome mi nekako se čini da će ipak produžit...
Bila je fora da je vruca tarifa do nove godine ali sigurno su produzili :thumbup:
Kao što je bilo i za očekivati, sve akcije su produžene do 31.3.2007.
Lijepo ali... :mad: ...zeznuli su me, već sam kupio novu karticu i odbacio preplatu sa dobrim brojem... Ahh prijatelji će me zamrziti demit :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
nemaju potrebe zuriti sa nekavim spektakularnim akcijama.
ček, pa što nisi prebacio broj na prepaid?= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
kad sam vidjela naslov, već sam pomislila da znaš neke novosti...:-/= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
Heh duga je to priča :D= Citat =:
Izvorno postao jay
Ugl kad je došla Vipova akcija 0kn/sms sam se htio prebaciti na tele prepaid (free sms + jeftiniji pozivi), ali tada je bio 23.12.'06. Gledam na netu što trebam napraviti - trebam faxirati neki zahtjev za raskid preplate (nisam pod ugovorom), kopiju osobne, onda oni mene nakon 2-3 dana kontaktiraju i pošalju novu SIM karticu :-/ (uračunaj još da je 24. i 25. blagdan... Čak i 26. je bio blagdan ako se ne varam). Očito je da je bila stiska s vremenom i morao sam novu karticu uzet.. Cilj mi je bio aktivirati VT do 31.12.
Al nema veze, nju sam već dao sestri :D a sad čekam da me "crveni" nazovu da pređem na prepaid s tom preplatom...