:xmas:
SRETNA SVIMA 2007 I SVIMA PUNO ZDRAVLJA I VESELJA I NARAVNO PUNO NOVIH SYMBIAN TELEFONA ZA MALE NOVCE. POZRAV SVIMA NA OVOM FORUMU I SVAKA CAST NASIM MODERATORIMA SUPERSTE BOG:hrv:
Printable View
:xmas:
SRETNA SVIMA 2007 I SVIMA PUNO ZDRAVLJA I VESELJA I NARAVNO PUNO NOVIH SYMBIAN TELEFONA ZA MALE NOVCE. POZRAV SVIMA NA OVOM FORUMU I SVAKA CAST NASIM MODERATORIMA SUPERSTE BOG:hrv:
Potpisujem i malo modificiram post, ne slazem se sa svime navedenim :chef:= Citat =:
Izvorno postao pipo1978
Sretna Nova svim forumašima!
Daj se sčilajte malo! Mislim kaj bumo u svakom podforumu posebno otvarali temu??
Premještam ovo.
e, jel mogu ja jednu u siemensu otvorit :p
Al samo ti!= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
lol, but others shall follow ;D
Tak je... ja ću onda otvoriti temu istu temu u Usporedbi modela... ;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
al moja bude bolja :p
Neće!! Moja će biti ljepša, šarenija... I posjećenija... tvoja će prije završiti u smeću... ;D :notooth:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
ma, tvoja bu u kanti :p
moja će prosperirati u subkulturu siemensovih čestitara ;)
sretna nova 2007 godina
Sipe, ne offtopičari :p j/k= Citat =:
Izvorno postao Sipe
Svima sretna 2007 i neka se Siemens Mobile izvuče iz bankrota!!!!:headbang::rifle::beer::beer::guitar:
Sretna vam svima nova 2007 godina!!!
a ja vam svima želim da se zabavite noćas,jer sutra će biti samo još gore.
= Citat =:
Izvorno postao Thunderhead
Baš optimistično.. Uglavnom.. meni bi trebalo biti zabavno..
Kolege, evo zavrsia je moj dan pred kompom,sada krece sredivanje i nadan se prepre lud docek.Zato svima sve zelin sve najbolje, svaome po njegovoj zelji.
Vidimo se dogodine:thumbup:
Sretna Nova,,,,sve najbolje...budte mi se ozenili,prizenili,dobili prinovu sve naj...Pozzdrav od Slavonije :DD
::::::::sretna Vam nova.......:thumbup:
Pošto ja ubrzo odo...
SRETNA VAM SVIMA NOVA 2007. GODINA!!
Želim vam stvano sve najbolje, da vam se sve želje u novoj 2007.g ostvare... :thumbup: :spin: :spin:
takodjer decki sve najbolje vama i vasoj obitelji u nadlazecoj 2007 godini.:thumbup: Pozdrav od purgera
= Citat =:
Izvorno postao Marin_227
Nemoj se uvridit, ali jesi li ti hmm... uglavnom ima tu i ženskih..
pa kaj i da je tetkica?
ovaj forum je poznat kao multinacionalan , multireligiozan i multi ... ma uglavnom , nebi bio jedini ;D
Sve najbolje svima
:hrv: :xmas: :guitar: :sheriff: :sheriff: :sheriff: :beer: :drink:
SVE NAJBOLJE POVODOM 2007!!! da bude sto vise mobitela sexa i love...