evo dobio sam Xelibrija 5.
moram priznat da puno bolje izgleda na slikama. Što se funcija tiće od njega se nebi trebalo previše ni očekivati s obzirom u koju klasu spada. Još čemo vidjeti koja će cijena biti.
Printable View
evo dobio sam Xelibrija 5.
moram priznat da puno bolje izgleda na slikama. Što se funcija tiće od njega se nebi trebalo previše ni očekivati s obzirom u koju klasu spada. Još čemo vidjeti koja će cijena biti.
daj neke slike!
p.s. ko je taj ludjak koji je tebi dao mob u ruke?
neznam zašto, ali meni ta serija uopće nije interesantna...
Kad znam da SX1 samo što nije stigao kod nas :D
ma to je neki kao telefon za šminku i prvitno je namjenjen za prodaju u buticima svaka serija za jedno godišnje doba. To se uopće ne može mjeriti sa nekim drugim telefonima jer je ovo ipak igračka.
@coma e da znaš ko je luđak nebi ti piso da je on luđak
slike imaš po netu da ga sad nemoram slikavat. Budeš ga vidio kad zapržiš CD sa meetinga pa ti ga donesem. OK?
...znači,više je igračka nego mob...a baš sam ga mislio nabavit :D ...
ma da xlibri su tzv fashion modeli. čista šminka, bez nekih prenaprednih funkcija, ma mislim to je za nas fanatike doslovno igračka ;) - šala mala...
Ali dva od tih osam xlibrija su fora, sva navigacija, pozivanje brojeva..., se izvodi pomoću glasa, uopće nemaju tipki...
...ček,ček;navedi koji su to Xelibri...
siguran sam da xelibri 3 nema nikakvih tipki osim navigacijske i sve se radi pomoću glasa, a od ovih novijih mislim da je takva 8-ca. A cijena im se kreće od oko 130 Eura do 200 Eura. Najbolje da odeš na xelibri web site na www.xelibri.com pa češ sve saznati iz prve ruke ;)
...thnx...