Na telefonu (v360) je yuet sa AER firmwerom.... imam problema sa flešanjem sa bilo čim drugim vjerovatno zbog AER... pokušavam gore staviti diabolic MP.. Kako da se riješim AER firmwera ???
Printable View
Na telefonu (v360) je yuet sa AER firmwerom.... imam problema sa flešanjem sa bilo čim drugim vjerovatno zbog AER... pokušavam gore staviti diabolic MP.. Kako da se riješim AER firmwera ???
Mislim da je jedino resenje testopint..Jedan od MP-a za v360 ti zakljuca telefon na taj nacin i mislim da je to AER.
Točno- .AER flash zaključava V360 isto kao i L7. Postoji još jedna kineska inačica tog flasha al neznam točno kak se zove zato ljudi pazite što stavljate!= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Pa ne mogu vjerovat da sam bio toliki konj i to stavio na telefon.... uf.... koja je procedura sa testpointom da to maknem ? Za otključavanje znam al ovo je drugačije...
Nije valjda da nitko ne zna..... trebao bi pomoć korak po korak šta trebam napraviti poslije testpointa da maknem AER.....
Stavi bilo koji MP od Yueta a da nije 1.8 ili 4.0 pa onda flashaj sa diabolicom ili nekim drugim :thumbup:
Opet ne znam što točno trebam napraviti.... Otvorim telefon, napravim TP i onda šta i s kojim softwerom ??
Nemoj raditi TP nego prvo pokusaj flashati sa drugim yuetom koji nije 1.8= Citat =:
Izvorno postao Zeee
Pokušao sam al onda ne mogu uključiti telefon... Samo zasvijetle tipke i ugasi se... Dignem ga u flash mode i opet mi pokaže AER firmware.... A i čitam na yuet-ovim stranicama da se aer ne da makniti nikako osim sa tp..
jel znas kako se radi TP
Rješeno zahvaljujući Fliponji.... thnx
Ajd podijeli to znanje s nama, ima 100% još ljudi s takvim problemom.= Citat =:
Izvorno postao Zeee
E, jel to isto vrijedi s ABR flashom? Imamo sam critical error 84 kada sam stavljao s F&Bom 3. Bilo koji MP. To sam riješio tako da sam backup koji sam napravio s F&B3 stavio s MultiFlashFlexom na mob. Bio je neki error na kraju, ali uspio sam staviti novi MP. Eto, možda se nekome pomogao s ovim, mislim da bi s tog backupa trebalo ići normalno na svaki MP.
Covjek je napravio unlock sa P2k Easy toolom,stavio drugi MP i repair PDS sa istim progiem i to je to!Imas ovdje objasnjeno kako se to radi! :licklips:= Citat =:
Izvorno postao DragonSoul
Znači 1.8 i 4.0 imaju AER
Šta je AER
To su ti slova koja su na kraju flasha. Npr. na mom mobu je:
R415_G_08.B7.ABR
Znači moj je ABR. Srecom pa imam dial-up pa nisam downloadao 1.8 ;D