Kako radi n80 s 2gb mem.?Ako ima neko kakva iskustva s tim neka napiše nešto.Jel ima neke razlike s no name karticama i npr. sandisk?
Printable View
Kako radi n80 s 2gb mem.?Ako ima neko kakva iskustva s tim neka napiše nešto.Jel ima neke razlike s no name karticama i npr. sandisk?
Ja sam zamjenio 2 supertalentove iz ve-mulja, nisu radile ok, pa jucer s voditeljem smjene dogovorio i kupio toner za printer umjesto kartice. Uzeh SanDiskovu miniSD i za sad super radi :)
N93
Vidiš,vidiš, a onaj konj iz ve-mulja veli kak je supertalent među boljim firmama za kartice.Pričekat ću da dođe sandisk= Citat =:
Izvorno postao filipv
Općenito najbolje sandisk radi sa mobitelima! Ali stvarno neznam što će ti baš toliko memorije (2GB). Jer meni je i 1 GB previše. Al ok, tvoj je mob pa radi što hoćeš ali ako ga misliš koristit za mp3 i slično to ti se ne isplati! :thumbup:
Uglavnom, kad kupuješ ili kupi original od nokie ili sandisk :thumbup:
Mislim stavit GPS mape Njemačke i Italije(i Hrvatske naravno) ,a to zauzme mjesta.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
= Citat =:
Izvorno postao kroata
Za to ti treba sigurno 2G jer Njemacka sama z:thumbup: auzima skoro 1G a,Italija je isto dosta velika.
Žena hoće skijati pa mi treba da ne zalutam= Citat =:
Izvorno postao pipo1978
samo se nemojte previše zamarati gps-om na putovanju, to zna postati i opterećenje :rolleyes: