Nokia postavlja standarde
Dakle ovako.... ovog trena sam stigao iz Münchena sa Nokia konferencije i bez imalo pretjerivanja tvrdim da su telefoni odlični naravno svaki u svojoj klasi. Kako nisam pretjerani obožavatelj Nokijinih uradaka mislim da je moje mišljenje objektivno. Sve dok se telefon ne primi u ruku i dok ti hrpa Nokijinih djelatnika gura pod nos sve žive mogučnosti telefona i dok možeš s telefonom radit što te volja i postaviti 1000 pitanja o njemu i naravno dobiti odgovore na njih nemožeš ocjenjivati uređaj. Tako je recimo svaki predstavljeni telefon favorit u svojoj klasi. 6800 će sigurno biti jedan od traženijih modela jer je stvarno jedinstven telefon na tržištu a još tome solidno izrađen. poučeni lošim josticima iz predhodnih telefona ovaj nema peti smjer odnosno srednji za potvrdu jer je to znalo nebrojeno puta korisnicima prouzročiti probleme tipa "ja pomaknem prema gore, a on odradi OK" . Jostic je perfektno precizan a trik sa okretanjem ekrana i funkcijskih tipki kada se otklopi tipkovnica je odličan. što se tiće BT-a u telefonu 6100 danas su mi dvojica iskreno priznala da im je cilj bio napraviti najmanji telefon tako da BT jednostavno nije stao u njega a ako bolje razmislimo (pogotovo mi u Hrvatskoj) što će nam to kada nemamo s ćime spojiti taj telefon odnosno imamo ali nam je to preskupo tako da nemojmo baš mi biti cicije po pitanj BT-a.
s više podataka javim se sutra jer sam još grogi od Nokia Party-a (jučer) koji je pravi hapening.
ukoliko ima kakvih pitanja slobodno postajte na forum pa ako sam pametan po tom pitanju slijedi odgovor.