a da nije Aple, koji su vjerojatno dobri ali bezobrazno skupi...
Hvala na savjetu, Đuka
Printable View
a da nije Aple, koji su vjerojatno dobri ali bezobrazno skupi...
Hvala na savjetu, Đuka
A jesi naveo uvjete... A kapacitet, a neka gornja cijena, a ovo, a ono...? Preciziraj malo...
Pa na primjer do 2 Gb i do 100€, da ima mogućnost pregledavanja divix-a i sl.
Do 2 GB sa 2,5" displayom na kojem možeš pregledavati video fajlove i sve to do 100€ To naći nećeš... Ako i nađeš nešto, onda je to neka bofl roba... Za sve to ćeš ipak trebat dati više novaca...
onda će ova investicija malo pričekati, ipak mislim da ima nešto, a možda je i bofl....? ili ipak nije?
Pa, ako imaš kakav link na neki proizvod, daj ga da vidimo... Mada jaaako sumnjam da će naći za te novce to što bi želio imati u playeru...
slabo vidim;D ;D ;D ;D ;D
Bokte... Lupiš i ostaneš živ. Čitate li vi uopće postove? Čovjek veli do 100€, a ti mu predložiš player sa hardom od 30 GB od 2.170 kn...
Memorijski MP4 player Z-Cyber Zling Grammy540.55kn za gotovinu= Citat =:
512Mb, LCD 2.5", 320x240 pixels, equalizer, podržava MP3/WMA i JPG datoteke (pregled fotografija), TV-output, FM-tuner, snimanje zvuka (diktafon), čitač SD/MMC, USB 2.0
+Secure digital card 1024Mb 148.84 kn za gotovinu
ili + Secure digital card 2Gb 305.66 kn za gotovinu
ali sa ovom većom prelazi 100€.
E ovo je jako dobar proizvod...samo je još kvaliteta upitna...= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Na ovo sam i ja mislio, a pitam se koja je logika u ovo ulagati 2000 kn ili više, kada ga vrijeme svejedno gazi. Ako netko daje garanciju od min godinu dana svaki je uređaj dobar. Moje uši nisu osjetljive na "nekvalietnu" reprodukciju da bih je plaćao nenormalno.
Moje su uši nrmalne. Haha..
Ipak mi se čini da je ovaj izbor najbolji za tu lovu.
Hvala forumu, a naročito Friškome i sms freaku koji je potvrdio moj izbor.
Sretna Nova godina svima.
Pa bar za razliku od Hyundaia kojeg sam ja kupio ovaj ima web stranicu proizvođača i nemoraš tražit specifikacije i ostalo po desecima foruma.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
http://www.z-cyber.net/zcyber_index.htm
P.S.Izbacili su brdo novih proizvoda pa ih možda Kvark uveze uskoro.
je li netko koristio taj Z-Cyber Zling Grammy? dojam? da li kvark ima dućan ili se može kupiti samo preko neta? kako se puni? preko usb-a? vidim da u paketu ne dolazi punjač: specifikacije