-
S65 ne vidi SIM karticu
Bok, evo imam problem s prepoznavanjem kartice, koristim cijelo vrijeme u mobitelu karticu od t-mobila i stavio neki dan karticu od vipa i mobitel je radio sve normalno dok nisam izvadio karticu. Sad ne prima više nijednu karticu,kartica je u mobitelu no on i dalje "molim umetnite karticu" ??? Zna li neko riješenje?
-
Možda si shebo kontakte dok si čupao karticu. Onih 6 pinova na koje sjeda kartica. Pogledaj dal su svi u istom položaju, možda se jedan svinuo . Probaj ih očistiti
-
To sam već sve probao,probao sam i stavit malo papira jer sam mislio da ne prima dobro,ali ne pomaže
-
Provjeri još jednom i probaj.
Ako ne radi najbolje ti je odnesti u servis.
-
Nemaš dobar kontakt između SIM kartice i mobitela. Uzroka može biti više, od prljavih kontakata na SIM kartici do savinutih kontakata u nosaču.
Ali u svakom slučaju, trebao si staviti malo konkretniji naslov. Ovaj sam ja promijenio, ali ubuduće pripazi.
-
probaj s nekom drugom SIM karticom,koja je nova ili neoštećena,čisto da vidiš je li problem u kartici ili u fonu... Makar mi je ovo neobično za Siemens,2 godine sam imao S65 i osim par smrzavanja nikad nikakvih problema :smart:
-
Imao sam i ja jedan slican slucaj sa nekim Sagemom,imao je u sebi simpa karticu i jednom sam ubacio vip,nakon par dana isti slucaj,niti jedna kartica vise nije htjela u njemu raditi.,