-
web kamera
Iman Trust-ovu web kameru rezolucije 640 x 480. Kad gledan preko nje slika mi ide dosta usporeno, onako dosta zastajkuje, puno vise nego na nekim mobitelima iste rezolucije; npr: Motorola v525.Na ovom mobu mi opce slika ne zastajkuje vec lipo klizi. Pa mi kazite jeli to normalna stvar ili postoje neke opcije da podesin sliku.
-
na motoroli ti je rezolucija tražilice 176 x 144 zato ne zastajkuje...
motorola nije u stanju davati ni 5 FPS rezolucije 320 x 240 a o 640x480 da ne govorimo...
općenito ako želiš uspoređivati svoju web cameru sa nekom u mobitelu onda pronađi mobitel koji snima video u rezoluciji 640 x 480 pri više od 25 FPSa...
tvoja kamera znači snima 15 FPS otprilike... probaj stavit na 320 x 240 pa vidjet kako onda radi,.. normalno je... neke kamere imaju limit... ili jednostavno ne mogu bolje i brže...
-
To ti je potpuno normalno za takvu kameru , nažalost.
-
Ne razumin, nije to losa kamera, 150 kuna u hg spotu, ima dosta jeftinijih od nje, namjerno san uzea malo skuplju.
-
kad gledas kako?
dal ti zastajkuje preko 'video calla'(video poziv, npr preko MSN-a)), ili kad sam sebe promatras u tom programu koji si dobio sa camom?
-
Kad se gledan sam sa kameron, nisan jos prova video poziv!
-
ako ti je comp opterecen, onda ce stekat, ili moze biti da je to kamere..
kolko rama imas?
-
512, Komp je solidan, a pokusat cu kameru instalirat kod prijatelja pa cu vidit kako kod njega funkcionira!
-
Najbolje, a koliko ti je fps postavljeno?
Ako je 15, mislim da bi trebalo ići..