Vidio sam da na K800 ima sat pored baterije kad se udje u meni, ima li kakav patch da se i na k75 dobije sat pored baterije (kad se udje u meni)? :-/
Printable View
Vidio sam da na K800 ima sat pored baterije kad se udje u meni, ima li kakav patch da se i na k75 dobije sat pored baterije (kad se udje u meni)? :-/
pa mislim ono što će ti sad sat kad si u meniu,pa oko sebe sigurno imaš 10 satova na kojima moreš viditi vrijeme,ako nema na topsony ili nse forum onda nema jer oni imaju najnovije!
Valjalo bi da ima!! Nema na topsony-u! :closed:= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
nadogradi software i to je to novi ga sigurno 100% ima
Ne mogu ga nadograditi preko SEUS jer mi vrati vodafone ikonice, koji je novi softver i ja ga stavim ručno??= Citat =:
Izvorno postao Baba
To da će sigurno ta opcija biti u novom softu, nemora biti...
Ako se nevaram, k800,k610 i noviji, imaju neke sitne promjene u odnosu na soft na k750... Tako da nemora biti da će taj sat "doći" u novoj verziji softa... ali se isplati probati... :thumbup:
izvinite sto se ovako mijesam, jer i mene zanima taj "satic" ali je li mi mozete pojasniti je li vi to govorite o software-u, koji se moze skinuti sa www.sonyericsson.com???= Citat =:
Izvorno postao Ico
govori se da ce mozda biti u sljedecim verzijama stavljen taj sat. Ako bude, moci ce se napraviti update preko SEUS-a= Citat =:
Izvorno postao tnt_tunja
Novi software od k750i nema og sata:-/