pritužba na forum jer mi na mejl ne dolazi obavjest o odgovoru.
naime netko odgovori na npr na moj post u temi na koju imam pretplatu jel, ali mi ne dođe obavjest na mejl...
ma shvatili ste
Printable View
pritužba na forum jer mi na mejl ne dolazi obavjest o odgovoru.
naime netko odgovori na npr na moj post u temi na koju imam pretplatu jel, ali mi ne dođe obavjest na mejl...
ma shvatili ste
možda si to isključio u svojim opcijama... to inače radi
ili ti je prepun inbox za preusmjeravanje?
@killa....mogu ja preusmjerit na tvoj,paš vidjet kak dolazi..:)
....killa ja se borim protiv toga....:)
za preusmjeravanje čega? ne razumijem
...killa di imaš otvoren mail na koj ti dolaze obavijesti Mobil Forum Mailera?...probaj počistit mailbox možda ti je overkvota,...to je wb mislio...
Btw jel ti drugi mailovi normalno dolaze?.........
drugi dolaze normalno,da.
a mejlove u outlooku uvjek počistim kod svakog pregledavanja. (odn podešeno je da se po izlasku sami izbrišu iz deleted)
...mislio sam dal su obrisani tamo od kud ih primaš u outlook(vip,net,ili htnet ili negdje drugdje,tamo di ti je glavni mailbox na serveru di si registriro adressu.......tak nekaj.......
u inboxu? pa naravno da ga praznim...
...u biti nešto blesira s dostavom tj. forumom jer npr. ne mogu se (i više ne želim) prijaviti za obavijest o postu na oglasima a s druge strane dolaze mi poruke s Mobilnih operatera (naravno ugasio sam dostavu)...
@killa: koliko vidim ti primaš mejlove s foruma na globalnetov mejl, pa sad je pitanje dal si s njihovog web-mail servera narihtao da ti se preusmjerava doma na outlook koji ima druge (recimo hinetove) postavke, ili si u outlooku konfigurirao globalnetov mejl, pa se mejlovi ne zadržavaju na webu, već odmah idu u outlook.
ne znam kaj bi reko.... nemam nažalost nikakve opcije u admin panelu za pregled pretplata :(
nadajmo se da će vB3 to sve riješiti i da će bit do kraja siječnja dostupan i aktivan... ako ne, mogu jedino ponuditi globalno isključivanje opcije pretplate ako to stvara prevelike probleme, iako ne znam kako bi ostali na to reagirali.
ok fala na pomoči vidjet ču.......