a da ima POŠTENU kameru(640480 reza) i košta ispd 1700 kn i da nije siemens mc 60?
Printable View
a da ima POŠTENU kameru(640480 reza) i košta ispd 1700 kn i da nije siemens mc 60?
il da uzmem rabljenu nokiu 3650?
uzmi motorolu V300
Mozda t68i + MCA 25 i malo ustedis,ili Sagema my6...
...MC ti nema tu rezu,al nema veze...uzmi,hah,možda tu Nokiu,il čekaj nešto povoljnije...
eh emineme moj, slabo mi pratiš forum...:) sve MCA kamere imaju tu rezu, a kako izgledaju slike vidi ovdje: http://www.info-mob.com/meni.php?id1=6&id2=49&id3=1 ili ovdje:= Citat =:
Poslao: Eminem
...MC ti nema tu rezu,al nema veze...uzmi,hah,možda tu Nokiu,il čekaj nešto povoljnije...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2324
...e moj WB...pa zar nisi čitao pitanje koje je "morales" postavio...mislio sam na MC 60...a za SE-ove MCA kamere znam da imaju tu rezu... :beer: ...
ali zgledalo je kao da odgovaraš na nimdin post - zato imamo 'quote' da ne bi bilo zabune ;)
Uzmi siemens m55 ili s55 sa pripadajucom kamerom...
530 kamera je stvarno dobra, pogledaj eminemove slike kako su dobro ispale...
imaš jeftinih digitalnih fotića (možda rabljenih) ako ti treba prvenstveno radi slike. a ako te mob još služi zadrži ga. ja sad imam T610 i veličina slika mi ne predstavlja nikakav problem.
...evo,samo za WB-a da ne bi bilo zabune :beer: ...ubuduće ću tako radit...= Citat =:
Poslao: whiteboy
ali zgledalo je kao da odgovaraš na nimdin post - zato imamo 'quote' da ne bi bilo zabune ;)
:jump: Nemoj uzimati MC60 skripi,kamera losa.... Ako ne volis preklopne modele,a kamera ti nije vazna onda uzmi Samsung X100. Jer on ima 9MB memorije, 65.536 boja,40 tonske polifonije, Javu, TFT ekran,lijepih je dimenzija..... Ako ti je kamera vazna i volis preklopne modele Samsung E700.:jump: :jump: :jump:
= Citat =:
Poslao: MMM
:jump: Nemoj uzimati MC60 skripi,kamera losa.... Ako ne volis preklopne modele,a kamera ti nije vazna onda uzmi Samsung X100. Jer on ima 9MB memorije, 65.536 boja,40 tonske polifonije, Javu, TFT ekran,lijepih je dimenzija..... Ako ti je kamera vazna i volis preklopne modele Samsung E700.:jump: :jump: :jump:
daj meni nabavi 5 komada E700 po 1700 kn :)
imaš 10 godina a sve to znaš....? sumnjiv si...= Citat =:
Poslao: MMM
pa dečko je skroz u pravu.
iskreno neznam dal je...ali svaka mu čast ako ima tako malo godina a tako puno znanja....
Andrea, i ja sam s 10 znao čitat i prepisivat... Sada je to još naprednije, postoji copy-past tehnika, he he :) ... Ma šalim se, klinac je valjda pravi moby freak...
pa bogami i nije jer se ti telefoni ne mogu nabaviti po gore traženoj cjeni.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
pa dečko je skroz u pravu.
:lol: eto znala sam!!!= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
pa bogami i nije jer se ti telefoni ne mogu nabaviti po gore traženoj cjeni.
vjerojatno:rolleyes:= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Andrea, i ja sam s 10 znao čitat i prepisivat... Sada je to još naprednije, postoji copy-past tehnika, he he :) ... Ma šalim se, klinac je valjda pravi moby freak...
= Citat =:
Poslao: andrea
:lol: eto znala sam!!!
ovo je neka lokalna za.e.ancija u koju sam uletio ili???
ne kužim ništa
ja nisam vidio da je MMM negdje naveo cijenu.........
..."floorkilla",misle na cijenu koju je naveo "boss" još na početku,razumiš...da traži mob do 1700 kn...
čudo da ovo wb nije vidio!!! nemrem vjerovat da sam napisala vjerojatno a ne vjerovatno....:D= Citat =:
Poslao: andrea
vjerojatno:rolleyes:
ma ni ne trebaš...mala zekica pekica.,..ništa bitno= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
ovo je neka lokalna za.e.ancija u koju sam uletio ili???
ne kužim ništa