isprva sam mislio da je zezncija , al nije!
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-20...blues,47464.jl
Vadite van sve iz džepova, u zatvoru vam ne treba ništa
:evil:
Printable View
isprva sam mislio da je zezncija , al nije!
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-20...blues,47464.jl
Vadite van sve iz džepova, u zatvoru vam ne treba ništa
:evil:
za to sam cuo i citao u novina prije nekoliko mjeseci.
mozda je opet dobio kaznu:spin:
POLICECOPS
IN COLOUR
bas mi je drago da je doslo to u novine.... da se vidi zbog kakvih gluposti nas drzava je**.
Welcome to Croatia,where Lud hebe Zbunjenoga,but noone knows who is Lud,and who is Zbunjen,because Croatia is even worse than Deveti krug of Pakao.
"Ah Viva Da Nang!
Viva Da Nang!
Da Nang me,
Da Nang me,
GIVE ME A ROPE
AND HAAAAANG MEEEE!"
*sigh* :rolleyes:
Istina, strava...
No ipak, moram priznati da se slažem s likom koji je ostavio sljedeći komentar:
= Citat =:
E moj Dane... | Njamanjam | 24.10.2006 20:42:11
Pa u čemu je problem??? Podrezao si tablice na skuteru i dobio po prstima od države. Počino si kazneno djelo i sad kukaš... Zašto si ih uopće išao rezati?? Izgovor ti i nije neki,mogao si nabaviti veći nosač tablice ili tražiti manju tablicu,poput onih na poštanskim i dostavlnim APNcima.Idući put probaj škarama skratiti osobnu jerbo ti ne stane u novčanik,istrgni par listova iz putovnice jer ti je predebela ili probaj udariti par onih lijepih žigova u vozačku dozvolu. Pa javi kako si prošao,može?
lako je bit pametan sa slobode u toplom stanu ...
vidio bi vas ja da ste prosli to zbog nekog sitnog zaobilaženja zakona...
ili nitko od vas moralista ne krši zakon
Hrvatsko pravosuđe je poput STAND UP komedije,samo šta ti kod kod njih suze ne idu od smjeha već od ljudske gluposti.Zatvorska kazna radi podrezivanja ploćice...SVAŠTA.Otac siluje kćerku i dobije 2 godine zatvora u odjelu poluzatvorenog tipa????Šta reći na to molim vas lijepo???
Haha, pa ko ga jebe kad je idiot i ide razat plocice. Svaka cast ovom liku sto ga je WB citirao.
Zasto bi ovo bio manji prekrsaj od bilo kojeg drugog prometnog prekrsaja za koji se guli kazna, ako se ne plati novcana. A to da ga nikad nije bilo doma kad mu je posta dolazila, to je stara lovacka.......
I sad jos treba bit toliki idiot i to stavit u novine i sam sebe popljuvat.
Kreten.
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
slažem se, ali naši panduri bi ipak tribali raditi nešto više osim toga i zaustavljanja mladeži na skuterima...
Pa ko kaze da ne rade. Ne mozes bit iskljuciv i ako rec da ako rade ovo, automatski ne rade ono. To ti je ona logika, ako nemas akvarij, ***** si.= Citat =:
Izvorno postao gLemon
A sto se tice mladezi i starezi na skuterima, dalo bi se o tome raspravljat.....premalo je policije za tu kategoriju pucanstva....
Jebate... a ja sam staru osobnu fakat izrezao po rubovima da mi stane u novčanik... ;D
:lol:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
moja je puknuta i spoljepljena selotejpom......baš se osječam buntovno
novcana kazna da ili nesto slicno, ali zatvor za ovo ne...
Na novoj ću kad pustim bradu i brkove, samo ih nacrtati... :klap:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Ma što, to tako počinje... prvo režeš pločice, a onda prelaziš na veće stvari tipa kladionice i poslovnice finae :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
a sta napisati....:wall: :wall: :rifle: :rifle: :sheriff: :sheriff: :hrv: :hrv: :deal: :deal:
:jump:= Citat =:
Izvorno postao jay
to ti je automatizam danas ... studije su pokazale da onaj tko reže pločice će vrlo vjerovatno u buducnosti opljačkat minimalno tisak ..
jos je ovaj dobro prošo ;D
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ja i nemam akvarij;D ... ovo za skuter kažem i iz osobnog iskustva, kod nas u zadru malo što rade panduri osim toga, ali popravljaju se i to očito:thumbup:
Ako se radi o skuteru iznad 50 ccm, svaka čast tipu, i još bi trebao tužiti državu jer mu tablica uništava motor. Zadnja plastika nije napravljena za vući "padobran" od tablice, te se zbog otpora zraka uništava. A, da ne govorim o "motorinima" tipa Tomos preko 50 ccm. Za njih je potreban atest jer se stavljanjem tablice mijenja dimenzija motora. Dobro, recimo da je to sve tako, ali tu još jedna stvar ne valja! To nije krivotvorenje već uništavanje tablice, a tko meni brani imati uništenu tablicu na vozilu dok kod se ne vozim u njemu. Ako se on vozio na tom skuteru znači da ga je policajac zaustavio i napisao mu kaznu, a onda to nije krivotvorenje već neplačanje kazne. Znači opet ne štima! Meni sve ovo izgleda da je nekog zažuljalo nešto što je oaj novinar napisao, pa se osvečuje, kad već ne smije kako je radio prije, koristeči pravne cake (uz možda malo deformacije), a to je u suprotnosti sa naslovom!
Kad je već netko otišao u off-topic i spomenio skuteraše, slažem se da tu policija treba uvesti reda. Ali, oni to ne rade, već samo pune državni proračun, jer koga zaustavljaju? Zaustave ljude koji skuter vozu do posla, na kupanje i slično i pišu im kazne za raznorazne gluposti (naljepnice, prljava tablica, kaciga - dobro reći će netko da je to za naše dobro, ali ako sam je jednom zaboravio slučajno neće mi baš spasiti glavu to što imam 700 kn manje, a ne ugrožavam nikoga drugoga), a one koji izvode gluposti, tipa vozu pijani, na zadnje, na prednje, parkiraju auto u sred raskrižja i blokiraju preglednost, njih samo pogledaju i nastavu svoj posao!
I još malo off-topic. Kad smo već kod tablice, mi na tehničkom platimo tu tablicu i dobijemo račun (za tablicu, a ne za korištenje tablice, pa je tu vezas sa ovim slučajem - nije uništemo državno vlasništvo), a kad odjavimo auto ili motor moramo na policiji deponirati tablicu (i onda oni naše vlasništvo uništavaju nakon tri mjeseca) iako nismo s tom tablicom počinili prekršaj (pod uvjetom da nismo vozili vozilo nakon isteka tehničkog). Ako ne odjavimo vozilo, počinili smo prekršaj. Jedino u ustavno riješenje bi bilo ili da oni čuvaju trajno tablicu (što bi bilo apsurdno) ili da stave nekakvu plombu (tipa hologramsku naljepnicu) koju se ne smije sknuti prije registracije vozila.
Za usporedbu s osobnom (koja je već napisana) kad vem istekne osobna, policija vam je poništi i vrati što bi tu bio ekvivalent s privremenim poništavanjem. Treća opcija koja ne bi baš prošla je da se tablica nenaplačuje (to ne bi bilo dobro jer bi je na kraju opet platili samo bi se drukčije zvalo, a trebalo bi definirati još neke slučajeve tipa gubljenje, krađa i sl.).
uhhh!!! prestroga kazna za rezanje plocica!! cim se oni bave,trebal mu je opicit novcanu kaznu ,uostralom samo ju je smanjio,nije ju cijelu izderao ili recimo skinuo!! :creep:
zvuci grozno
O bože....:-/..onda ja moram opljačkat NBH jedno 10 puta....Da mi je znat ko te statistike piše....= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Peky :lmao:= Citat =:
Izvorno postao ledeni
ja sam po zimi na svoj motor stavljo pločicu za auto iz "ontario" (naravno to kad nema policije na motorima) nikad me niko niš nije pito. svi su mislili - gle budalu iz amerike na motoru. naravno na kacigi crni vizir. onda sam ju dobro;D prodo drugom motoristi koji je dan danas korist u istu svrhu.;D