jel netko dobio,ili poslao kakav dobar sms za Bozic?
Printable View
jel netko dobio,ili poslao kakav dobar sms za Bozic?
Ja sam dobio svakakvih ali sam napisao jednostavan i SEND TO ALL!! :rolleyes:
daj napisi koji...ja imam jos par ljudi kojima nisam poslao,a bio bi red:-/= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
samo nemam idejama ne bi bas ono najednostavnije
Neka ti svjetlost ovog dana obasja dušu i ispuni je najd ivnijim osjećajima … Neka ti Bog podari sve što nemaš, a sačuva ono što imaš i voliš Želim ti Čestit i :) Blagoslovljen Božić :) evo ti jedan kaj sam ja dobila
Nevalja pretjerivat s tim porukama da se izgubis u svim ti dobrim zeljama
Napišeš : Sretan i blagoslovljen Božić i ko bog;D
al evo ti jedna:
Ova poruka zrakom juri jer danas joj se opsno zuri!Da prenese tebi i tvojoj obitelji sve najljepse zelje i ove moje rijeci koje ti sretan božić žele!:retard:
Svoje misljenje dijelim s negativcem da ne treba pretjerivat s tim poruka,a takoder sam dobio poruku onoga sadrzaja *ova porukica zrakom juri...*
ova mi je bila zabavna:
"Sorry, saonice su mi koma, sob mi je high, zato ti nisam upao niz dimnjak znaj, pukla mi je s darovima vreća, ali ti ipak želim Sretan Bižić i da te prati sreća!"
...je bas je dobra..fora:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao nijala
daj ajde ja svojim prijateljima šaljem poruke tipa "konju sretan ti božić, čestitaj i mami" i sl... ;D
ili "smrade čestit božić"
;D
ja sam jako maštovita. ja šaljem poruke u stilu: "sretan božić", "sretan rođendan", "sretna nova godina"...jedino ponekad dodam smajlića na kraju.:)
ja nemam potrebu za slanjem božićnih čestitki putem sms.
na ponoćku idem sa najboljim prijateljima i tamo im čestitam
iza idemo u birtiju tamo vidim poznanike pa i njima čestitam
ujutro čestitam rodbini i roditeljima
tokom dana čestitam ljudima koje nisam vidio ni na ponoćki ni u birtiji i onima koji nisu došli u mene doma čestitat božić i počastit se
a ljudima koje nevidim na ponoćki u bircu koji nedođu do mene doma ili one koje ni u gradu popodne nesretnem njima pošaljem sms tipa sretan božić smradu/mačko!!!!!!!:)
BTW SVIMA SRETAN BOZICH!!!!!!!!!!!!;D ;D ;D
da da, to je ta poruka ! ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Compov
i ja,to je originalno :)= Citat =:
Izvorno postao nijala
Meni se neda pisat poruke duge,sam napisem sretan bozic i tak.Cavtat slazem se s tobom.Ko meni cestita ja cu i njemu.:thumbup:
Ja moram polako smišljati ideje.
Oživljavanje ovog topica je počeloooo!!!
Ho-Ho-Ho!!!
Netko nije upoznat s činjenicom da je izraz "ho-ho-ho" nepodoban te negdje čak zabranjen. :)
Mislim, kome ti da je ho'!?
http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/domina.gif
Da, sad ni je ho ho ho nego ha ha ha
silva imaš pm
Ispričavam se ako je netko bio uvrijeđen sa H*H*H*, ali ne razumijem zakaj?
Pa kak ide Djed Božićnjak?Ha-ha-ha?
Bila je jedna poruka na engleskom,al sam zaboravio kako ide...
Otprilike:
Merry year and happy new...
Happy year,and Christmas merry...
Merry happy and Christmas...
Happy Christmas,and year...
FUCK! U know what I mean!
Nije ovako isla,ali U know what I mean!
Jos sam imo na Nokii neku japansku s onim njihovim "slovima" (citaj crtezima),a na kraju samo imam 2006 od simbola koji se mogu procitat. Znaci hrpa tih nekih slova i na kraju 2006,sto bi trebalo znacit: Sretan Bozic,i sretna nova 2006-a... :D
sretan bozic tebi i tvojima od mene i mojih, to je moja univerzalna- za svaku priliku i blagdan