Sony ericsson P910 vs nokia e70 vs SN M600
Trio poslovnih symbiana. Zanima me može li p910 se nosit sa novim modelima. Možda je i bolji od njih...
Printable View
Sony ericsson P910 vs nokia e70 vs SN M600
Trio poslovnih symbiana. Zanima me može li p910 se nosit sa novim modelima. Možda je i bolji od njih...
ipak nebi uvrstio p910 među ove modele,vrijeme ga je dostiglo
I ja bi nekako izbacio P910 iz ove usporedbe jer su E70 i M600 dosta noviji modeli...
E sad je pitanje da li želiš symb sa touch-screen_om ili "obični" symbian...
Ja bi se odlučio za E70, jer ima i "običnu" i qwerty tipkovicu... pa se lakše snaći na njemu... :thumbup: :spin:
m600 mi se jako svidja,ali p910 je vec zastario.
p910 ima najveci izbor programa al ipak m600 zato sto je noviji
Uzeo sam njega u usporedbu jer ga imam i razmišljam uzet novi telefon a išao bi na neki od ova dva ili FS loox t830.
Al čini mi se da ne kasni 3 godine stari model od ericssona puno za njima.
nekasni uopce
i ja bi uzeo M600 od ponuđenih telefona, samo pitanje jel vrijedi tolko kolko ga cijene, ipak nema kamere
m600 je prava poslovna mrcina,sta ce mu kamera,sam da trosi bateriju= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
da,kamera je veliki potrošač pogotovo kad je upaljena ;D
nakon p910 nebi nijedan od ova 2 ponudjena. nokia mi je ruzna a m600 ima drugih mana. p910 je tu pravi sminker sa svime sto treba jednom korisniku. a zastario, pa sto... i ovi 2 su isto vec zastarjeli.
po čemu si to zaključio,inačica softvera koji pogoni m600 se još razvija tako da nije ni blizu zastare= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ne govorim o softweru nego o mobitelu m600 je vec neko vrijeme na trzistu a danas mobiteli zastare vec drugi dan :thumbup: to svi znamo.
osim toga kakav je to mobitel bez kamere cak i poslovnim ljudima treba kamera na mobitelu. sto se mene tice,los izbor..
mobitel zastari kad kompanija digne ruke od njega,od podrške ,kad počinje spuštat cjenu radikalno i slične poteze,tada možeš reč da je telefon zastario ovako je apsurdno govorit o takvom modelu kao starom.
ovo je čisto subjektivno a kamera na mobitelu(-ima) nema nikakvu poslovnu primjenu= Citat =:
da ima wifi oprostio bi što nisu stavili kameru
yea whatever. zastari kad korisnici dignu ruke od njega.. ima boljih mobitela od m600, cak nema ni touchscreen.
naravno da ima boljih mobitela, no m600 ima touchscreen još nisam vidio uiq platformu bez njega ;D= Citat =:
= Citat =:
ne,zastari kad ga više nemožeš kupit u trgovini jel tvojom logikom korisnici nokie 3330 mogu tvrdit da ona nije zastarila
onda super, ali nokia nije u ovoj konkurenciji onda
da, sluzbeno..= Citat =:
Izvorno postao sodom
a neslužbeno smatraš nokiu 3330 (i slične koji su službeno zastarili) telefonom koji nije zastario ;D
e pa sad nemoze se bas tako gledat...
p910 se moze nosit sovim mobitelim u svim segmentima, zar ne? to je bilo pitanje
osim npr po tome sto ima stariji softwer od m600
jasno,no ja to nisam niti reko, ti si napravio podjelu službeno-neslužbeno= Citat =:
činjenica je da je p910 star model,dobio je čak i nasljednika a dalje dali....
čemo diskutirat nakon što smo ustanovili da m600 posjeduje touchscreen :spin:= Citat =:
pa da nisam znao da ima touchscreen. mene sad zanima isplati li se prijeci sa p910 na m600. isto zanima i mortala, a nokia po meni ne pripada u ovu usporedbu.
= Citat =:
;D= Citat =:
nakon p910 nebi nijedan od ova 2 ponudjena
slažem se, dakle potrebno je ustanovit za što če se telefon koristit i koje če funkcije obavljat jel razlike između uiq i s60 symbiana su velike.= Citat =:
e70 jedina od nabrojenih smartphonova ima wireless,qwerty tipkovnicu na rasklapanje što ju čini pogodnom za duže pisanje teksta no nedostaje joj touchscreen što bi obavljanje nekih stvari znatno usporilo stoga je potreban mortal da se izjasni te da možemo odma eliminirat e70 kao izbor.
Au... što ste ga vas dva raspisala o zastari moba... dobro da ste nekako našli put nazada na temu... ;D
Da, e70 ispada iz igre ako bi mortal htio mob sa touch-screen_om... ali ako mu nije nužno potreban, mislim da je E70 dobar izbor jer ima qwerty tipkovniku + "običnu" a ima i kameru, što je po meni plus, da možeš nešto i uslikati, onako kad vidiš nešto fora... :spin:
Ako mu treba mob sa touch-screen_om, onda možda ipak P910, jer ima normalnu tipkovnicu...
a bilo bi zanimljivije da je umjesto P910 stavio P990... mislim da bi to bio pobjednik... :spin: :rolleyes:
i p910 i m600 imaju qwerty :)= Citat =:
Izvorno postao Ico