imao sam nokiu n70 tj jos ju imam ali zelim ju promjeniti koji mobitel preporucate iz N serije?
Pozdrav
Printable View
imao sam nokiu n70 tj jos ju imam ali zelim ju promjeniti koji mobitel preporucate iz N serije?
Pozdrav
He,da....
Zavisi kakve su ti potrebe....
A cuj...pa da se zajebavam malo s njim !koji je bolji mob n80 ili n91?
A zavisi za što... Meni ti npr. nije ni jedan od tih dobar... N80 ima 3MP kameru bez AF-a... A N91 mi je nekako ružan (zapravo onaj crni nije loš), iako je dosta dobar što se glazbe tiče... Možda da uzmeš recimo N73 ili ako ti lova nije problem, sačekaj N95. ;D= Citat =:
Izvorno postao Marin_227
mislio sam cak n73 ali eto.Ali n95 pa bik te **** treba radna dozvola za to.Neda pare za to.
tema je na krivom mjestu inace ja bi uzeo n73:thumbup:
Nemoj si uzimati ni n80 ni n91. Previše je loših kritika napisano o oba, a n91 sam i osobno imao svega 5 dana.
Evo, trenutno imam e70 (čisti poslovnjak), a u Music Playeru ima POTPUNO ISTE OPCIJE za glazbu kao n91!!! WTF?
Slažem se sa Sonyckom-N73 je možda jako dobar izbor ako misliš na N-seriju. Ovo s N95 ne kužim kakav oružani list? Pa mob nije opet toliko velik, kaj biste rekli na N93, N90?
kao sto sonyck kaze,N73 je vrhunski odabir poslovnog telefona.nije tako skup kao n93,a dobivas kompletno opremljen mob.
Daj marin pa ti ni ovaj koji sada imaš neznaš koristiti ;D ;D ;D ;D ;D šta ce ti onda novi ;D ;D
dobio sam para od dede i babe pa se ocu istrositi.Nebrini i tebi ce nes doci...
ma čekaj N95,pa ga lako ubodeš na nekakvu pretplaticu ili nešto. ja za takvo nešto potpisujem ugovor i na 50 godina :spin:
A sad će još malo najavit N96 ili 7 ili 8 ili kaj već ;D= Citat =:
Izvorno postao balkanac
Najbolji izbor je da zadržiš n70 i počekaš još neko vrijeme,za mene je prelazak sa n70 na n73 čisto bacanje novca, ali sve ovisi koliko imas para naravno.
Možda ima i pravo...= Citat =:
Izvorno postao rage99
Ja imam N73 OK pa vidi, dosta se i slaže oko N73. Što se tiče N95 neznam taj dvostruki (dvostrani) slajd mehanizam koliko će bit kvalitetan da ne bude bilo ko s N6280. U svakom slučaju N95 je po karakteristikama mrcina ali da nebude kakvih razočaranja ko s N80, N91 pono se pričalo pa na kraju fljas. Inače probaj vidjet N92 samo neznam kad je misle izbacit već je najavljivana pa neznam di je zapelo.
N73 ti je dobar izbor kao nasljednik za N70. Boljeg S60v3 uređaja nećeš naći (barem što se dorađenosti tiče).
hmmm,good point. ok onda na 25 ;D ozbiljno,pa taj će mob bit dobar još barem 3-4 godine nakon što iziđe= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN