-
N6233 i mms poruke
Pozdrav,
BTW Sretan Božić i Nova godian svima.
Imam jedno pitanje, kupio sam N6233 u T-mobileu i zanima me da li se mogu slati mp3-ce ili midi fileovi putem mms-a, jer kada ja izaberem novi mms i pokušam ubaciti zvučni isječak on mi neda da ubacim mp3 ili midi datoteke već samo snimke snimljene diktafonom. Da li se uopće mogu slati mp3-ce i midi fileovi na nokijama putem mms-a ili je to do toga što je mob kupljen u t-mobileu i da li imate rješenje kako omogućiti slanje mp3-ca i midi fileova mms-om.
Hvala
-
Mp3 nemožeš poslati putem MMS na ni jednom mobitelu (koliko ja zna)... :-/
Nije to nikakvo ograničenje od strane t-mobile_a... A što se midi melodija tiče, one bi se trebale moć poslati... :spin:
-
MMS poruka može imat max 100kb
-
stvar je u tome što meni nokia uopće neda da ubacim midi ili mp3 melodiju u mms poruku, makar ova bila velika samo 2kb.
-
U mms se mogu slati samo zvucni zapisi ili tonovi, znaci format .midi i .amr (i ko zna koji jos). Mp3 se ne moze slati.
EDIT: Vidim da se na mojoj 6233 isto ne mogu slat melodije, nego se samo mogu slat zvucni zapisi. Mozda novi firmware to rijesi.
-
-
Thnx man, stvar rješena, ja sam negdje zametnuo svoj priručnik, sad bar znam da na fucking nokiji možeš slati samo amr melodije putem mms-a, za razliku od se i motorole na kojima možeš slati mp3 do veličine 100kb.
-
Mislim da količina kb koliko se može poslati ovisi od mreže do mreže, i od telefona do telefona. U Vip-u su mi rekli da se može slati do 350kb (znači to je max za 1 MMS kod Vip-a), ali da postoji mogučnost da poruka ne dođe u cijelosti, al zbog drugog mobitela. Kod T-a mislim da se u 1 MMSu može staviti do 150kb.