-
Kuciste
Znam da ovakvih thread-ova ima dosta,ali ja bi molio za pomoc.kako je doso bozic stari mi je oducio sljedeci tjedan kupit novi komp,i danas gledam cjenike i nikako da odaberem kuciste.dvoumim:-/ se izmedu
Codegen midi tower 6099-CA (BRIZA), crno, 400W PSU w/12cm fan, USB, Fire wire, audio, 2 blue fans -320,00 uz koje dolazi napajanje
ili ovo napajanje Power Supply FORTRON 400W, HQ, PFC, 2 x 12V, 12cm fan -325,65 ali je problem da sad neznam kuciste koje uzet.
nadam se da ste shvatili problem i da cete napisati svoje prijedloge,ali uz uvjet da to budu kucista iz ve-mila.
ili ako vam sa da preporucite konfu do 5500 ali bez optickog pogona,przilice,zvucne kartice,mrezne kartice.
-
definitivno uzmi Fortron, i naki case, od Codegena bježi
Kučište bilo koji Chieftec koji ti se sviđa ili ti nije preskupo, preporućio bih ti i CM Centurion ali njih nema u VeMilu koliko znam
i nikako ne uzimaj Thermaltake jer je to bacanje novaca, kučišta su im preloša:)
-
Briza je jako dobro i ljepo kučište, uz ono serversko od Codegena najbolje što su napravili. Ali napajanja jasno, hmmm, radije fortron. Ovisi koju konfiguraciju imaš. Ako ti je nešto osnovno nije problem.
-
Mislim uzet ovu konfiguraciju.
Procesor-CPU AMD Athlon64 X2 3800+ BOX, dual core, Sck AM2
Maticna-MB Gigabyte M55SLI-S4, sAM2, nForce4 SLI, SLI, FW, GLAN
Memorija-DDR2 1GB PC6400 (800MHz), A-Data
Hard disk-HDD Seagate ST3250824AS, 250 GB 8MB, S-ATA300, NCQ
Graficka-Gigabyte GF 7900GS, 256MB DDR3, TV-out, Dual DVI
ili Gainward BLISS 7900GS, GF 7900GS, 512MB, PCI-E, TV-out,DVI
DVD pogon imam od Creativa,przilicu od Asusa,zvucna kartica je od Creativa
-
E kolega onda niti jedno od tih napajanaj ti nije dobro.
Uzet neko napajanje od otprilike 480w, za otprilike 450kn