Ja sam stavila jedan kratki film,i kada sam ga pokrenula,cuju se zvukovi.Da li se može nekako iskljuciti da se nista ne cuje???To nije moguće??:-/
Printable View
Ja sam stavila jedan kratki film,i kada sam ga pokrenula,cuju se zvukovi.Da li se može nekako iskljuciti da se nista ne cuje???To nije moguće??:-/
Zar ne možeš jednostavno sa onim tipkama sa strane (za volume) stišati do kraja dok se video vrti... Onda se neće ništa čuti... Nema nekog pokazivača dokle je stišano, ali kad više nema zvuka dosta je :p= Citat =:
Izvorno postao Irena
Ili ako nikako drugacije stavi ga na silent prije nego pokrenes film.:-/
E to neće raditi... SE ne ferma ako staviš na silent... Zvuk playera i zvuk telefona je neovisan... Bar na mom W900 (vjerojatno je tako i sa ostalom Walkman serijom)... Ali ako jednom stišaš do kraja dok nešto svira onda će tako i ostati... Znači, pamti zadnje podešenje, svaki idući puta biti će zvuk stišan na 0 dok ga ne pojačaš... Ali silent i zvuk u playeru nemaju veze jedno s drugim...= Citat =:
Izvorno postao kinggo
Malo sam prčkala po mobu,i uspjela sam i nista se ne cuje,samo se stišaju zvukovi sa tipkom - sa desne strane di su - i +
Ova tema se može zatvoriti :closed:
da se zna za inače
kad npr. na satu u školi želiš pogledat video ili nešto samo uđi u media player i pritisni tipku - za stišavanje
tada će ti to biti spremljeno i šta god budeš gledao po telefonu ti se neće čut