Pozdrav svima!!!!
Kad udjem u meni imam 11 Ikona.Zanima me zasto nemam 12 ko i svi normalni ljudi:)
HVALA!!!!!!
Printable View
Pozdrav svima!!!!
Kad udjem u meni imam 11 Ikona.Zanima me zasto nemam 12 ko i svi normalni ljudi:)
HVALA!!!!!!
12. ikona je IM ... to neznam šta je, to nisam ni ja imao na svojoj 6280,tako da se nemoj previše uzbuđivati radi toga...
Ja na svojoj imam 13 ikona!
kako 12? pa ja imam 10 (kupljen u Mobisu). koje sve ikone imaš?
11. ikona je ikona za IM (ako je ima) ili VoiceMail
12. ikona je ona za sim usluge tj "izbornik" štoga nudi sam operater (recimo T-mobile menu)
Ako imaš neku stariju karticu koja ne podržava taj menu, onda nemaš tu12. ikonu...
Neznam samo kako on ima 13 ikona... :-/
ja npr. imam 10 (poruke,kontakti,zapisnik poziva,postavke,galerija,mediji,organizator,aplika cije,web,PZR).
Jedanaestu i dvanaestu je objasnio Ico, a ona 13. bi mogla biti direktan link na neku stranicu (nokia.com, t-mobile.com)
Ako se nevaram, taj direktni link recimo na t-mobile_ovim mobitelima je umjesto ikone za web... Nekako sumnjam da ima 13 ikona... :-/= Citat =:
Izvorno postao makiprodol
Ovako imam:
1.Mediji
2. Programi
3. Galerija
4.Push to talk
5. Sms
6. Imenik
7. Zapisnik
8. Podešenja
9. Rokovnik
10. Web
11. IM
12. Zvučna poruka
13. T-mob menu
ja imam 11...(namam IM i zvučne poruke) nije kodirana ni brandirana. koji soft imaš?
Pa k'o da je bitno ako nema ikonu. Ako se radi o brandiranoj verziji onda nema IM i gotovo. Uostalom nova verzija firmwarea (zapravo mislim čak i 3.81) ima onu IM ikonu iz root menija negdje unutar Messaging izbornika zbog jednog buga koji se javlja u Tab pregledu.
EDIT: Evo mog popisa (na engleskom):
Contacts
Log
Applications
Media
Messaging
Gallery
Organizer
Web
Settings
VIP meni
Audio Message i
PTT (iliti PZR)
moja verzija je v 05.92 nije brendan i prima sve kartice i u meniu ima 10ikona
1-poruke
2-kontakti
3-zapisnik
4-postavke
5-galerija
6-mediji
7-pzr
8-organizator
9-aplikacije
10-web
nije po redu ali to je to
Eh da...moj je UI malo tweakan. Kod mene je ubačena Audio message ikona (štima se u Finiksu :) ). A zašto nemaš ikonicu za SIM meni?
imao sam je i ja prije ali mi je covjek danas stavio novi softver pa je nestala ali i netreba mi a nemam sim meni jer koristim tele2 a oni nemaju jos nikakve dodatke
ja sam imao 11 ikona i kad je soft bio 3.8x i na softu 5.92... a mob je bio nebrendiran, kupljen u slobodnoj prodaji... :spin:
Ali ko što t-maca reče, kakve veze ima kolko ikona imaš... :spin: ;D