Evo, izjavljujem pri "zdravoj":rolleyes: pameti, nisam p'jan već sasvim trijezan, da bih htio da mi netko od admina da ban na jedno 2-3 tjedna.
Dobrovoljno se javljam kao pravi pionir ;D
Printable View
Evo, izjavljujem pri "zdravoj":rolleyes: pameti, nisam p'jan već sasvim trijezan, da bih htio da mi netko od admina da ban na jedno 2-3 tjedna.
Dobrovoljno se javljam kao pravi pionir ;D
ti stvarno imaš 24god?
Ajde kolega nemojmo offtopičariti ;D= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ovo je ozbiljna zamolba ;D
Ajme svašta majka rodi :loco:
Jednostavno više nemoj dolaziti ovdje i problem rješen
Nemojte mu zamjerit, to je nervoza pred ispit :D sutra ce bit bolje...
ma ne! nemoj mu offtopičarit ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Ja bi mu dao trajan ban... :evil:
kake glupe teme otvara u ovom podforumu... namjerno... svjestan posljedica..
Znaš kak se ban dobiva, pa se posluži jednom od tih metoda i čekaj... ;)= Citat =:
Izvorno postao observer
sjeca li se iko faruk_hacker-a? on je popio ban za jedan dan. zaboravi bonton, zagrij ruke za tastaturu i pocni slati adminu i modovima prijetece poruke i dobices ban zasigurno. 99% zagarantovano, jer nista nije potpuno sigurno... onda jos par dobrih tema (nacistickih) i to je to...vjeruj mi, ja sam bio admin foruma i znam kako to ide, to se radi na BiH forumima, pa je tamo jedno 20-tak bana dnevno sasvim normalna pojava. :spin: ;D
ma on je zbunjen ni sam nezna šta bi...
Ima predblagdansku depresiju:spin:.Savjet..nemoj se penjat na visoko..i uvijek..UVIJEK..gledaj prvo lijevo pa desno kad prelaziš cestu;D.
BIT ĆE BOLJE:thumbup:
a jel se smije znati zasto?? :rolleyes:
thread tjedna:flame: :closed:
just LOL it;D ;D :thumbup: :thumbup:
koja faca... Napiši par prijetećih poruka;D
OL.Tako je i meni bila došla slična zamisao,ali nisam htio.Stalno sam visio na forumu pa nisam učio pa sam mislio kako će ban to riješit ali bolje mi je ovako
vidim da si postavio "temu" u krivi forum...sad bi trebo pobrat ban
ali vidim da ga želiš pa ču progledat kroz prste,posto si banproof ;)
jadan čovik,dajte mu ban... biće previše visi po forumu pa se želi odmoriti...
Pa ne kužim. Zar je toliki problem adminima srediti privremeni ban. Čovjek se želi odmoriti od vas.
peticiju nek otvori ;D
prijedlog: za božić i novu godinu svima ban na 5 dana...:)
...najbolje se odati alkoholu i otići ženi/curi/dečku/starcima doma - to je bolje od ikakvog bana...
:beer: care, kako si znao?= Citat =:
Izvorno postao dmi
Baš radim na tome :)
= Citat =:
Izvorno postao dmi
ja već dva dana....:spin: ;D