dobro, sad mi odgovorite zasto brisete postove koji su offtopic i koji nisu offtopic??? onaj koji brise znat ce o cemu govorim![/ :nono: :nono: :nono:
Printable View
dobro, sad mi odgovorite zasto brisete postove koji su offtopic i koji nisu offtopic??? onaj koji brise znat ce o cemu govorim![/ :nono: :nono: :nono:
mozda zato sto tom sto brise ne odgovaraju
postoje dvije i samo dvije mogucnosti:
1. da je post off topic
2. da je neko slucajno obriso post
moderator nije bilo ko, nego su moderatori izabrani, tako da nimdina teorija odpada!
Vjeko, vjeko...
:).....i ja sam imal sa tim problema,ali moderatori jednostavno rade svoj posao i to je OK...........meni je objašnjeno da ustvari niti jedan post nikada nije obrisan,nego je proslijeđen u folder "deleted":lol:
...ponekad post i koji to ne zaslužuje bude pobrisan jer kad se "zbrišu" oni koji sadrže "bad sektor" ovi ostali ostanu visjeti bez veze pa... :D
....briši briši miiiiiii........
brisanje postova i rad moderatora nije tema o kojoj bi se trebalo raspravljati u kafiću, pa čak niti kao neki oblik zarkancije.
moderatori na ovom forumu su dobrovoljci koji to žele raditi, rade kako misle da je najbolje i zbog toga ne želim tolerirati da se po njima pljuje. pogotovo ne na principu 'onaj koji je obrisao zna_on_već_o_kojem_postu_se_radi'. takvo ponašanje može povlačiti jedino sankcije udaljavanja člana koji se tako ponaša s ovog foruma.
kritike na rad moderatora su dozvoljene, postoji forum gdje se o tome može razgovarati, i gdje se takva kritika upućuje. kritika se upućuje na pojedini forum s objašnjenjem što se dogodilo i pokreće rasprava gdje je pogreška moderatora u tom slučaju. također, na taj način moderatori mogu dobiti povratnu informaciju o svom radu koju inače nemaju
na svim ostalim forumima ne želim tolerirati ikakvu raspravu o radu moderatora!