Sta vi mislite o ovoj borbi? Da li je ravnopravna? Koji je bolji što se tiče ekrana, funkcija i ostalog?
Printable View
Sta vi mislite o ovoj borbi? Da li je ravnopravna? Koji je bolji što se tiče ekrana, funkcija i ostalog?
T610, ekrani su isti, simensova kamera bolja,...al meni to nije vazno, vazan mi je izgled(T610)
po funkcijama definitivno t610, ali po izgledu i kameri st55!
inace ekran od st55 je nesto bolji(TFT)
istina, t610 bi uzeo... zbog veceg broja mogucnosti!
...-> T610-puno mogućnosti za tako male novce(osim loše kamere)...ST55 ne bi jer nije čistokrvni Siemens,a i nema bluetooth,i još dosta toga,osim dobre kamere...
meni je bolji t610 zato jer ima ir bluetooth
joj daj dosta rasprave sony je nabolji i gotovo, a ne onaj simens koji ima spor, nedoradjen software and sporu kameru s mutnim slikama!!!
meni je izgled st55 bolji
t610 mi se cini nekak isfuran
Ja bi odabrao T 610: ljepši je i jeftiniji, jedino je kamera slabija, ali je ipak dovoljna za većinu potreba telefona.
I ja sam za T610!
t610 definitivno bolji izbor, a neka se ne uvrijede siemens frikovi ali st55 je poluproizvod
Ih polu proizvod:fried: Nije polu proizvod.To nije cistokrvni siemens pa zato nema neke stvari koje smo navikli od siemensa al zato ljepse izgleda ima bolju kameru bolji display doduse trebo bi omad bar ir al i ovako je bolji
ST55-ako su ti kamera i izgled u prvom planu, inace po svemu ostalom SEt610. Ekran od ST55 je citljiviji na danjem svjetlu(provjereno).
svi imaju t610,tako da sam ja za st55
da al simens osta je simens-mutavi,spori i staromodni izbornici pa stoga prednost dajem 610
ma uzmi T630
meni je isto t630 cool samo ne razliku je se bash od t610
Istina, nesto bolji ekran i par kozmetickih zahvata na softwareu- i to je sve! Jos zbog njega necu mjenjat svoj t610. :)
Osim toga boje na St 55 mi djeluju pomalo isprano(izbornik).
ST 55 je smijesan pothvat iz Siemensa, nazalost.
zašto smiješan?
Zato sto se sprda s klijentelom. Hvata me smeh kad ga ugledam.
Kako se sprda? Hajde da se i mi smejemo.= Citat =:
Poslao: Fanj
Zato sto se sprda s klijentelom. Hvata me smeh kad ga ugledam.
Ja bi uzeo st55 čisto zbog izgleda, po svemu ostalom ti je bolji t610 osim po ekranu možda, al zato uzmeš t630 koji dođe skoro isto...
t610 je isplativija investicija od t630. Prijatelj iz Njemacke mi je danas pokazao t630 black edition i ekran mu nije nesto posebno bolji(malo je citljiviji na suncu)!
Po tome je jednak st55-ici.
Za druge ne znam, ali da imam priliku birati izmedju t630 i st55- zbog svega onog prije navedenog za t610, uzeo bih t630.
ma pusti fanja na drogama je...