http://img462.imageshack.us/img462/2671/dsci2334hc9.jpg
http://www.hyundai-elektronika.com/HR/MP572V.asp
Meni se čini dosta povoljno za 2GB model i još imam jedan stari walkman na kazete koji će pomoć u 25% popusta.
Printable View
http://img462.imageshack.us/img462/2671/dsci2334hc9.jpg
http://www.hyundai-elektronika.com/HR/MP572V.asp
Meni se čini dosta povoljno za 2GB model i još imam jedan stari walkman na kazete koji će pomoć u 25% popusta.
cuj jako dobra akcija ali pripazi da ti nema 2.5mm plug,jel ako ti se strže orginal slusalice onda dok kupiš adapter i sluske ode cijeli vijek a glupo češ izgledati.Ali 2gb za 597 kn još k tome 25%popusta ako se donese stari :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
da koliko sam vidio na jednom hyundaju ima 2,5mm slot, ali ovdje piše 2x priključak za slušalice,moram priznat da to još nisam vidio nigdje.
DO koliko ovo traje, možda uzmem. Imam cilo groblje discmana, walkmana i nekoliko (nisu svi moji) mp3 playera, a jedan ne radi..
do 31.12. :spin:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
evo da vam ja prevedem: " U periodu od 21.12.2006 do 03.01. 2007...."
= Citat =:
Izvorno postao sodom
Aha, nisam čitao ono gore:spin:
da baš sam to gledao... isplati li se uzeti, kakav je hyundai... i što ima dva priključka za slušalice?
= Citat =:
Izvorno postao gLemon
hyundai je po meni dobar.. A ona dva priključka ti je valjda da dvojica mogu slušati odjednom nešto.. Tako je moj frend ima na mp3 playeru.
= Citat =:
Izvorno postao a.k.
da znam zašto su dva priključka:) , ali sam to očekivao na malo skupljem playeru.
ak netko kupi,nek javi dal vrijedi tu lovu?
neznam baš da je to kvalitetno... plastika koja će se samo rascvjetat sve mi se čini...
Dajte ljudi, za 500kn mp4 player i to sa 2GB memorije i vi tražite dlaku u jajetu... Još k tome i Hyundai :rolleyes:
Nije da serem po njemu, niti neznam kakav je ali zar stvarno očekujete da će raditi kao neki iPod i da mu se boja možda neće oguliti...
'nama nikad ništa neće biti dovoljno jeftino dok netko ne ponudi besplatno' ;)
(netko je to napisao za operatere..)
moj stari voli kupovati jeftina sranja... kupio je i hyundai cd-radio pa mu krepo...= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
znate onu poslovicu... "nisam dovoljno bogat, da kupujem nekvalitetno!"
Zapravo poslovica ide "Nismo dovoljno bogati da kupujemo jeftino" koliko ja znam...= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ja se uglavnom držim toga jer na kraju te jeftine stvari uvijek nekako ispadnu loše... Možda će radit, nekome možda čak i biti super, ali nikad neće biti ni blizu onih skupljih, sve ima svoju vrijednost... Po meni bolje dati malo više love za nešto kvalitetnije, a ne riskirati, ali whatever, ako nekome nije važno ionako imaš garanciju pa ako rikne-rikne tko ga šiša... Ja si osobno ne bi to uzimao jer mi vjerojatno samom kvalitetom ne bi odgovaralo ni izbliza i sigurno bi me naživciralo u prva dva tjedna...
A lijepo sam Vam rekao da ne gledate puno BigB.;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao Compov
kakve sad to veze ima?= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Kako nema takve izjave samo tamo smo mogli čuti!= Citat =:
Izvorno postao Compov
Ali da nismo offTopic mogu reći da je ovaj hyundai od 2GB super ponuda.
= Citat =:
Izvorno postao sms freak
baš me zanima koja je rezolucija tog ekrana
zašto? pa to je poznata japanska poslovica... to što je neko rekao u bb-u nije za mene glup ili štaveć...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
i mene zanima rezolucija... sumnjam da je velika... onda bi bio puno skuplji uređaj ako je kvalitetniji ekran...
Joj opet ti sa glupostima TO JE britanska poslovica kakva japanska jadan ne bio!!!:wall:= Citat =:
Izvorno postao Compov
A što se rezolucije tiče sigurno nije neka velika jer cijena nebi opravdavala svoju korisnost!
Ako je ekran veliki ne mora biti i rezolucija slike!:-/
jasno dečki,zato i kažem da se pitam kolika je ne očekujuči 320x240,a opet na tu diagonalu mala rezolucija ne izgleda baš ljepo.
Kupio sam ga i editirat ću ovaj post sa malim testom i fotografijama čim prije,ako ne večeras onda sutra.Upalio sam ga i ekran je fizički iste veličine a koliko mi oko može primjetit izgleda i pixela ima kao T630=128X160.A kućište je kao maska na BQS C81.
Puno više detalja uskoro.
hm... ja čuo da je japanska lol... uglavnom...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
ako je 128x160 hebeš to :p
Pa i na samoj slici sa reklame se vidi da je rezolucija prilično slaba... Uostalom, za te novce dobro da i ima display u boji...