-
Antivirus za p910i
Koji antivirus mi mozete preporuciti i ako moze link? Probao sam se registrirati na http://www.iphone-forum.org/viewforum.php?f=78 no ne primaju nove clanove. Dali ima neka alternativa tome forumu od kuda bih mogao skidati software za p910i? Hvala unaprijed!
-
A šta ti je stvarno potreban antivirus?
-
Kakav mrtvi antivirus!!! Kaj ce ti to. Koristim P seriju od samog pocetka i nema tog komada softa kojeg nisam probao i nikad nikakvih virusa. :wave:
-
to ti možda može zatrebat za neku nokiu 6600.:thumbup: s njom sam imao prilike upoznati nekakav virus:chef: ak ti je baš neophodan , pošaljem ti na mail. :thumbup:
-
Ma samo sam htio vidjeti kako to sljaka...za sada mob radi super i nema potrebe za time. Dali mi mozete reci od kuda skidate software za p910? Onaj forum izgleda odlicno, samo ne mogu se registrirati jer kao sto rekoh ne primaju nove clanove. Hvala ekipa! :beer:
-
malo poguglaš, a malo primopredajom iz ruke u ruku i s cda na cd. uglavnom skupi se svačega. ima ti thread sa linkovima za UIQ.:thumbup:di vidiš download, samo deri. tak sam ja skupio svakakvog smeća za p900, a nađe se i dobrih stvari. dok ne probaš ne znaš. :thumbup: