eo slika pa pogledajte [IMG]http://images.cjb.net/a3c13.jpg[/IMG]
Printable View
eo slika pa pogledajte [IMG]http://images.cjb.net/a3c13.jpg[/IMG]
I kae sad tu namješteno? :-/
Navodno su voditelji imali informaciju prije izlaska iz kuce pojedinih stanara tko ce kojim redosljedom izaci, ako je tako onda je cijela ta stvar u penisu... :Puke: :Puke:
ma joj to su tak glupe stvari... namještaljke... da nije namještaljka ona glupa tanja kaj nezna ama baš ništ o općoj kulturi je trebala prva izletit van= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
a ko je molim ljepo bacil violetu van?? pa ona je bila najnormalnija od svih ovih kaj su bili ostali... dobro da još ona *****čina kaj ima "fobiju od vojske" nije pobjedila...
Mislim da to nije namještaljka nego je to snimano sat unaprijed...
To se moglo vidjeti kad je opbjednik Danije (ili kako se već zove) rekao da je 11 sati a voditelj ga je upozorio da je 12...
Da ali isto tako kad je keko izasao iz kuce, nitko nije mogao vjerovati da je frajer izbacen pa ocito niti on sam!! :evil:
Onda ova tanja covjece, ostala je vjerovatno do finala samo iz sazaljenja ljudi u hrvatskoj zbog njene cjelokupne zivotne situacije ili pak zbog neceg drugog, tko zna... :-/
Nije mi jasno zasto su izabrali skoro sve dalmose, sta nije bilo vise ekipe iz zgb-a, i ostalih podrucja u hrvatskoj!!?? :rolleyes:
moja stara je staritala u BB, glumila onu pugliku.. ;D ;D nisu mogli ni pogliku skupiti ;D ;D i sve su bili izravni prjenosi
Možda je možda nije. ALI ova slika nikako ne dokazuje namještaljku, to je jednostavno scenarij koji SVAKA emisija mora imati. To je vjerojatno isprintano pola sata ili sat ranije kako bi voditelji znali upravljat emisijiom i kako bi znali što ih očekuje.
U tim sam vodama bio prije ufuran pa zato znam kako to otprilike ide. :thumbup:
jasno je bilo i danima prije tko će biti koji kad je bila razlika između jamejsi i tanje 5posto
Imali su pripremljene scenarije za sve cetiri mogucnosti, tako da ovo ništa ne dokazuje.
a mozda je ova sli ka namjestaljka.... ovo se moze i u obicnom paintu napisat
Pa zar nije lakše u Wordu? ;D I fino isprintaš, slikneš i eto, lol...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Uglavnom ne vidim šta je tu čudno što su imali scenarij... Iako mi je kompletan BB bezveze, ovo me ne čudi uopće... To je napravljeno možda pola sata-sat pred emisiju i sigurno su kao što i konan kaže imali više scenarija tako da... :rolleyes: Kaj dižete frku oko toga... :spin:
hvala bogu da je sve namjesteno..ja se sjecam prosle godine..od poznanice koja je bila u bb-u ,roditelje su zvali u utorak da se pripreme i da dodu u petak po nju jer izlazi iz kuce..a kao ..onda prodavaju foru da se zove,samo da zarade..a kod nekih to upali pa zovu..nebi ni lipu potrosila na njih..
to oni izbacuju iz kuce kako hoce..
Ako jest, još gore, ako nije malo manje. Pa pogledajte što oni čine od ljudi! Ej, čovječe, ovo me podsjeća na one staljinističke logore (Gulage) gdje su imali dokumente o svakom pojedincu. Ali gulazi su bili daleko od očiju javnosti, a u ovom Gulagu (BB) ih još i gledamo.
Za mene je to gore od onoga što kažu "vragu dušu prodati". Ti ljudi su svedeni na razinu jeftine stvari, razlikujući se samo po imenu i prezimenu.
Po meni bi čitav "show" izgubio pravo na, ma na sam spomen imena. Koji su to monstrumski umovi izmislili!
Oprostite, ali takvi ljudi su zbilja MONSTRUMI!
Kažem ovo-bez obzira bilo namješteno (što vjerojatno jest) ili ne!!!
je istina, taj bb to ustvari i je izvođenje pokusa na ljudima na neki način......= Citat =:
Izvorno postao Moby
al unatoč tome neki će sve živo napravit samo za pare...
a da je namješteno , pa i ja vjerujem da je ... da ostavljaju unutra one ljude koji im podižu gledanost... i time im donose korist ....i da ih nije ih uopće briga kako ljudi glasali i za koga.....
samo im je bitno da ljudi glasaju....
samo imaju oni malo krivu strategiju... trebalo je uvjek bit ono glasaj za toga i toga da ostane u kući....a ne da izbacuješ svojim glasom mislim da bi tako više para namlatili.... jer kako sam čuo prošli big brother nije pokrio troškove koje su potrošili za organizaciju istog....a kamoli da su nešto zaradili;D
nisam nijedamput glasao , niti mislim ikad bacat pare na te budalaštine...
jedino da je netko moj unutra onda bi ispizdio para na glasanje:notooth:
al mislim da bi i to bilo uzalud;D
ma i ja mislim tako,sve se to radi da se zaradi sto vise love,i nista se ne prepusta slucaju.,
Uglavnom slazem se sa postovima kolega iznad,sve je to samo opijum za mase!;D
Misija nemoguća...= Citat =:
Izvorno postao konan1
kad imaš A B C i D
postoji mnoogo više načina poredaka ta 4 slova
1) A B C D
2) A B D C
3) A C B D
4) A C D B
5) A D C B
6) A D B C
7) B A C D
8) B A D C
9) B D A C
...
...
...
sveukupno 24 kombinacije
da ali znaš da pola tog otpada jer nije bilo torije da onaj tko je bio 3. ili 4. bude 1. a isto tako 1. nije mogao biti 3. ili 4. znalo se već u petak tko će pobijediti= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
malo je više od 4, da...;D= Citat =:
Izvorno postao konan1
u svakom slučaju, bilo je jasno uoči showa tko je pobjednik, jer se onaj postotak nije mogao toliko promjeniti
Samo su dvojica bila tjesna, Tomislav i Danijel što prilicno smanjuje broj kombinacija.Znalo se tko je treci i cetvrti a za prvog je bilo neizvjesno.Znaci 2 kombinacije.
I koje tu uopće pobjednik?