Evo, namjeravam kupiti Logitech Z-5500 pa me zanimaju iskustva onih koji ih imaju i onih koji su ih negdje čuli..... :)
Da li rade dobro na običnoj zvučnoj s matične i tak.....
Sve što kažete je dobrodošlo.....
Printable View
Evo, namjeravam kupiti Logitech Z-5500 pa me zanimaju iskustva onih koji ih imaju i onih koji su ih negdje čuli..... :)
Da li rade dobro na običnoj zvučnoj s matične i tak.....
Sve što kažete je dobrodošlo.....
nije valjda da ih nitko nema???
Ne isplati se kupovat te zvucnike...
radije uzet pojačalo za 1000 kuna i neki 5,1 sustav ( samo zvučnike ) za 1500 kuna...
imat ces mnogo bolju stvar...
frend mi ih ima i zadovoljan je njima mogu ga pitat nešto o njima ako te baš nešto zanima?!
Pa ako ti nije problem, zanima me dali se zvučnici spajaju preko konektora ili imaju one kopčice za žice?
Evo kupio sam ih ja, pa ako koga šta zanima......
Inače, zvučnici su zakooooooooooooon....... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ja ih imam vec godinu dana inace imam sobu 15 kvadarata a u boravku od 20kvadrata imam Receiver YAMAHA RX-V659 + Zvučnici JAMO E660 i mogu reci da ova kombinacija od 5500kn sta mi je u boravku nemoze dolit vode Z5500 koji mi je u sobi
cestitan na kupnji:thumbup:
imas BUG-ov test di su nahvalili i usporedivali sa komponentama
mnogi nece virovat ali uvjek mogu doc pa poslusat
moja preporuka spoji te zvucnike sa optickim kabelom ako imas izlaz na zvucnoj!!
Zasto sa optickim kabelom ?:-/
zato sta ti se ovo pali tada DTS 96/24 DTS® Digital Surround= Citat =:
Izvorno postao melody
i nemos virovat kako ti je cist zvuk!!:thumbup: viruj mi kabel ti je stotinjak kuna a razlika sa tim kabelom i sa onim sta si dobija nebo i zemlja:thumbup:
Drž se one: "Kolko para tolko muzike..."
Dakle, 2500 i 5500 nije uopće isto, tak da....
A što se tiče optičkog kabela, nemam izlaza na zvučnoj, ali i ovak su super.
Ko ima 2500 za zvučnike, nek ih kupi, moja preporuka :thumbup: