-
s35 i HR-meni???
...svojevremeno stavio sam (ako se ne lazem) 22. verziju na ovaj mobil, tek onda pronasao Hr-meni za s35, ali koji je "radio" samo do 16-te verzije(bar je tako bilo naznaceno),ali ja vec bio napravio update---:-(......
sada mi je ipak potreban nas menů, ali ne znam sto da mu radim....da li da ga vracam na 16. verziju sa nekom fubu(nisam probao s35 vracati na prethodne verzije)...ili....postoji i za ovu verziju hr-menů???
u slucaju da ne ide nego samo na 16. ....gdje bih mogao pronaci fubu 16-te verzije,da je pouzdana..
hvala na pomoci
pozdrav
-
Čovječe imaš ga sigurno 2 godine i sad ideš stavljat hr verziju.Kupi si novi mobitel.
Full backup koliko se ja sjećam je bila 05 verzija.
-
..ma čovjek iznad mene pravo reče...KUPI NOVI MOBY...
-
....hm....
ma ljudi.....ako mozete pomoci.....hvala puno....
u mojoj kolekciji su bili...S6,S10,S25, ...trenutno S35,SL42,S55.....pa sad vidite da li mi je potrebno.....
ů
da.....SX1....no pomalo....
dakle ako netko moze pomoci.....hvala
pozdrav
-
napravi fullflash na verziju 5 i onda ga flashaj na verziju 16. Inače ako imaš volje i vremena možeš sa Siemens language editor-om napraviti hrvatski za bilo koju verziju.
-
da, ako ti se da, sa skylordovim lang editorom, možeš napraviti hrvatski. tako sam svojevremeno napravia i ja sebi za sl45...
-
A možeš onda razveseliti i ostale kojima to treba ;)
-
pa dao sam ja to svima koji su htjeli, a ima ga i na mojim stranicama za skinuti...
to je bilo dosta davno, ima sigurno godinu dana... Sjetiti će se toga viki, coma i drugi..
Kome treba ima ga na http://tau6.cjb.net pod download/utility/language pack
Nije savršen prevod, ali nije loš, a i nije ga teško ispraviti ako se nekome nešto ne sviđa
Have fun...
-
tako nesto sam i mislio.....
samo gdje pronaci fubu verzije 5,da je ok?!
.....na zalost nemam vremena da sam radim.....novi jezicki paket....pretpostavljam da je potrebno malo vremena za to....
hvala svima.....
pozdrav
-
...pronasao fubu v18 i sa unisimens-om "vratio"...ali ne radi:-(
.....sreca prije sam napravio fubu moj v21....
pa gdje pronaci jednu fubu, da je ok?
-....i hr-menů
hvala
-