Zvao sam par servisa i kažu da se ne može dekodirati ( na T-mobile je mob) ali sam čuo da ima neki tip koji to radi pa bi molio ako neko zna njegov broj ili neki drugi način da se k800 otključa ???
Printable View
Zvao sam par servisa i kažu da se ne može dekodirati ( na T-mobile je mob) ali sam čuo da ima neki tip koji to radi pa bi molio ako neko zna njegov broj ili neki drugi način da se k800 otključa ???
Nisam neki strucnjak, ali koliko ja znam vecina unlockera jos ne moze otkljucati K800 (kao ni K610 i slicne) jer je oprema za to jos uvijek preskupa. Mozda taj tvoj tip ima srece pa ima pristup toj opremi, pa tako moze otkljucati. Nazalost nemam pojma tko je taj o kome pricas, pa ne znam ni kako da ga nadjes.
u HR se ne radi K800 unlock.
kako je i ravilov površno natuknuo, DB2020 platforma nije probijena, barem ne komercijalno. čak je i flashanje servisnim alatima izvedeno preko servera, opet jer programeri tih alata koji su probili dio zaštite ne žele da njihov algoritam procuri... i tako se krug zatvara:-/
Navodno ima neki tip koji to radi preko Elektromagica i da je cijena oko 300 kn ali još nisam uspio saznati tko je