Mislim da nećete nigdje naći bolji firmware za v3x! ja sam oduševljen sa njime!! Ima najbolji skin koji sam do sada imao na mobu i softver doslovno leti! Nevjerovatno je to kako su ga sklepali!
DOWNLOAD
Mislim da nećete nigdje naći bolji firmware za v3x! ja sam oduševljen sa njime!! Ima najbolji skin koji sam do sada imao na mobu i softver doslovno leti! Nevjerovatno je to kako su ga sklepali!
DOWNLOAD
Nije loš, ali ja sam se vrlo skoro (čitaj nakon pola sata) vratio na stock firmware :) :comp:
jel se smije znati zašto? mislim da ovaj firmware nema mana. Barem koliko ga ja koristim. A imam ga od petka.. I jako je brz, a ima svega vraga gore. Plus onaj fantastičan skin= Citat =:
Izvorno postao horner
A koji je taj skin ako se smije znati?
Azure se zove... gledao sam malo po netu i na motox forumu, ali nisam ga nigdje vidio... dolazi sa gore navedenim monsterpackom..
Probao sam,skin nije los ali ja cu i dalje ostat na symbian-u,a ostalo cu probat.
Mogu li se ikako sacuvat java failovi da poslije svakog flasha ne moram instalirat igre i aplikacije?
Pa eto, moja su iskustva što se brzine tiče malo drukčija od tvojih. A ima i neke, po meni, malo ružnjikave ikonice, pogotovo one za status baterije i sve druge u toj ravnini (jačina signala itd). Eto, moje dvije lipe. :)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ne........= Citat =:
Izvorno postao neznalica
pa dobro, svako ima svoj ukus... no što se tiće brzine, to stoj. mob se je jako usporio sa tim skinom u usporedbi sa stock moto firmware-om, no kad gledaš kakav skin imaš, mislim da brzina nije tako upitna jer u biti sve si podesiš na kratice... to je skin za pokazivanje drugima :D= Citat =:
Izvorno postao horner