Zelio bih postaviti animirani screen saver ili walpaper na moj s55 ali svaki put kad to i ucinim on mi prikaze samo prvo sliku ali ne i cijelu animaciju imali pomoci
Printable View
Zelio bih postaviti animirani screen saver ili walpaper na moj s55 ali svaki put kad to i ucinim on mi prikaze samo prvo sliku ali ne i cijelu animaciju imali pomoci
Da li ti stalno stoji samo prva slika? On ti prvo animaciju prikaže jedan po jedan frame (sliku), što može potrajat, i onda tek normalnu animaciju. Počekaj minutu-dve i onda pogledaj...
stalno je jedna slika
za skrinsejver i valpejper nemoš stavit animacij mislin moš ali se one neće krećat siemens nijedan zasad to ne podržava
Cule to nije točno, da nijedan siemens ne podržava pokretne screensawere i wallpapere. Svi ovi najnoviji, m55, c60, mc60 to podržavaju. Ja na svoju empedestpeticu mogu stavit animaciju i kao wallpaper i kao screensaver, u oba slučaja se normalno kreću...
vjerovatno mozes ali ne u gif formatu a ako moze postoji li neki inostrani forum koji objasnjava simensove probleme
...u .gif formatu su,jedino u takvom formatu možeš postavljat animacije...
pa da ja ih i postavljam u gifu ali one se ne pokrecu
A dali ti se normalno kreću kad ih pregledavaš?
...kod mene na M55-ici se događa da nakon postavljanja animacije (kao "logo") moram pričekat neko vrijeme da animacija krene...otprilike dok se svjetlo neugasi,nakon toga stisnem crvenu slušalicu,svjetlo se ponovno upali i animacija krene...ako kužiš o čemu govorim..
uspio sam da se animacija pokrene ali samo dok je svijetlo upaljeno cim se ugasi ona stane na posljednju sliku
i normalno se krecu dok ih gledam pojedinacno kao slike
...to je to...tako treba i bit...ne možeš ništa više tu postići...
Zna li itko kako isključiti onu animaciju s ribama na S55ici koja se starta nakon ukucavanja PINa?
Mislim da možeš... Probaj ić na podešavanja->ekran->start animacija i tu staviš neku sliku, ako želiš da ti nebude ništa, onda staviš transparentnu sliku. Tako je na mojoj M55ici, mislim da bi i na s55 trebalo bit slično....
mislim da ne moze tako nego mora da ide na stavljanje patcheva. tako sam ja uradio skinu patcheve za s55 na siemens-java.com a zatim ih ubacio v_klayem i sada imam neke mnogo modernije animacije. da bi stavio patch moras da updatejes verziju softwarea na s55 na sw0.20
Najbolji način izmjenjivanja SVIH sličica ti je sa SPC-om.
Prvo moraš imati veriju fw-a 20 (za S55).
Zatim napraviš backup svog fullflasha da bi ga mogao otvoriti sa SPC-om i izmjeniti slike. Kad to napraviš spremiš to kao .vkp datoteku i pokreneš V_Klay sa tim patchom.
Naravno u V_klay izabereš model S55 i podesiš postavke; klikneš na apply patch i to je to. Sad upališ mob i pogledaš izmjene ;)
stisces crvenu tipku, nakon sto pritisne apply