trebaju mi mms postavke za L7,mreža Tmobile a.k.a. Simpa..imam neke,ali nije to to.na službenim stranicama nema,osim za L6,ali s tima ne radi baš najbolje.pa eto,ako netko ima..
Printable View
trebaju mi mms postavke za L7,mreža Tmobile a.k.a. Simpa..imam neke,ali nije to to.na službenim stranicama nema,osim za L6,ali s tima ne radi baš najbolje.pa eto,ako netko ima..
Kod nas je L7 samo u Vip paketu, pa zato T-mobile nema te postavke. Probaj s Motoroline stranice ili ručno piši postavke
a zašto ne bi jednostavno nazvao SZK i primio 3 sms poruke s postavkama, w@p, GPRS i MMS? zašto se patit kad su oni tam plačeni za to ;D
mislim da je ovdje zerobravo sve rekao... čemu zajebancija kada samo trebate nazvat i zatražit i sve je rješeno!= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
:closed:
ok,pokušat ću tako...ali baš zato što se prodaje jedino u vipu,pa sam mislio da T-mobile nema postavke za dotičnu...jer L6 ima slične postavke,ali nisu iste...probam sutra pa javim šta je bilo.
Možeš si sam poslat te poruke s neta ako ti se neda svat szk
yebote, više neznam na kojoj se to stranici skida!? dajte link, htio bih so to srediti za v3x. gužva kod operatera pa mi se neda načekivat!;D= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
Hm ako sam dobro razumio decki traze za t-mobile :-/= Citat =:
Izvorno postao nero81
Evo GoGs http://www.t-mobile.hr/2/20-70-15-00-00.asp