šta da radim??? jel ima negdje za kupit novi.
printer je hp 3550 i treba mi...
Printable View
šta da radim??? jel ima negdje za kupit novi.
printer je hp 3550 i treba mi...
čudno, još nisam čuo da je nekom otišo adapter... vjerojatno ima za kupit...
Provjeri na adapteru koji mu je izlazni napon i koja snaga pa potraži neki univerzalni. Za svaki slučaj uzmi adapter s barem 50% većom snagom.
Isto tako, postoji mogućnost da ti je pregorio termički osigurač kojeg neki proizvođači vole stavljati u primar transformatora. Za popravak ti treba mirna ruka, dobro oko, mali nožić (da se probiješ kroz slojeve papira), jedna lemilica (mala, ne veliki kramp) i malo izolir trake da sve poslije lijepo zamotaš natrag.
Termički osigurač se obično može napipati kao mala okrugla izbočina. Da se dođe do njega treba oprezno uklanjati sloj po sloj papira da se ne ošteti namotaj. Kad se dođe do njega treba jednostavno žicu zalemiti na drugu stranu. Ne treba ga ukljanjati jer se onda obično isčupa žica iz namotaja pa sve pada u vodu. Na kraju treba sve natrag složiti i sa izolir trakom zamotati.
ok khvala. dobro pa se mal kuzim u to... sam sto je mal bed uopce ga nisam mogo otvorit a ima sarafe, izgleda da je lijevano sa obadvije strane... jebeno je al mislim da bi moro to nozem razdvajat. uopce se neda otvorit... i mal mi je cudno za univerzalni adapter ga ima neke cudne izlaze za printer.... nisam takav univerzalni vidio..
ooo na tu foru sa nulama... tak izgleda..