Kupio sam navedeni mob, no nemam nikakav data kabal pa bih ga probao spojiti sa lapom preko bluetooha. Nafilo bih ga nekom muzikom i slikama. Dali postoji neki program koji se instalira pa da mi to sve olaksa ili.....?
Printable View
Kupio sam navedeni mob, no nemam nikakav data kabal pa bih ga probao spojiti sa lapom preko bluetooha. Nafilo bih ga nekom muzikom i slikama. Dali postoji neki program koji se instalira pa da mi to sve olaksa ili.....?
I da....kako da prebacim teme preko bluetootha sa kompa na mob?
E skuzio.... Koji bi program bio najbolji za prebacivanje muzike. Ovo sa temama sam skuzio.
najbolje ti je card reader , pa direkt na MSduo iz windowsa. to je ujedno i najbrže.
Imam card reader na laptopu, samo ne znam dali prima te kartice. No, dali postoji neki program koji to sve olaksava?
Pa jel nemaš cradle za njega?
PC Suite sa službene SE stranice, samo SP2 od windowsa. Upariti komp i mob i nikad nikakvih problema. jednostavnije i lakše ne može.
Hvala ekipa...sve sam skuzio. Preko bluetootha sve ide bez problema. Ma sa mobom nisam dobio nista...samo mob, punjac i slusalice....nikakav cd niti bilo sta osim navedenoga.
Nego, na koji nacin se stavlja nova verzija symbiana na mob? Dali se moze "kod kuce" napraviti neki flash ili...?
Onda te je netko prilicno prevario. Nadam se da ga nisi kupio pod novi. Ja svoj jesam, i dobio sam punjac, slusalice, CD sa driverima i softverom, DSS-25 cradle, krpicu za brisati ekran, 32MB MS DUO karticu, adapter za na obican MS, te odvijac i dodatni plasticni poklopac ako zelim skinuti keypad. Mozda jos stogod, ne sjecam se vise. Znam samo da je u kutiji bila gomila sitnica. :spin:= Citat =:
Izvorno postao SunBlade
AFAIK kao i na svaki drugi mob, dakle preko SEUS-a. Za postupak/tutorial vidi sticky teme.= Citat =:
Izvorno postao SunBlade
BTW za to nazalost moras imati gorenavedeni DSS-25, koji kazes da nisi dobio.
Bez toga nece ici.