Našao sam jedan tutorial kako prominiti te LED lampice koje su u tipkovnici, sada me zanima di bi moga nabaviti potrebne stvari.
TUTORIAL
izgleda dobro....
Printable View
Našao sam jedan tutorial kako prominiti te LED lampice koje su u tipkovnici, sada me zanima di bi moga nabaviti potrebne stvari.
TUTORIAL
izgleda dobro....
chipoteka, definitivno
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
A neznam di bi to bilo u zadru... Jesi radio išta slično?
pitaj u solvens (split).
mjenjao sam ja tih dioda, ali ne iz gušta, već iz nužde. savjetujem oprez
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Hvala... Znam da je teško, a koliko to košta otprilike, njih 6?
Nikako ti ne bi preporucio da sam mjenjas,krvavi posao! Ja probao i toliko me raspizdilo da sad imam rupu u zidu :-/
Aha... a neznam, ipak bi volio probati, izgleda dobro. Koliko si platio lampice?= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Preko eBaya sa postarinom 30kn a kod nas ne znam!= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Samo... Pa onda bi trebao dobrovoljca da ih kupi i pošalje:rolleyes: Na meni bi bilo sve, i poštarina... Ima koga?
Ja ti trenutno ne mogu jerbo sam koristio racun od frenda :-/ kojeg na zalost vise nema i sad cekam da mi paypal odobri moj racun a to traje vec 2 tjedna!= Citat =:
Izvorno postao a.k.
Pogledaj jel ti pase sta
http://search.ebay.co.uk/search/sear...led&category0=
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Jeli bi sve išle na L6 ili baš treba biti posebna?
Mislim da ide na sve ali nisam 100% siguran= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Ok, onda čekam potvrdu... Hvala... A zašto su tamo sve antene?
Trenutno je samo to na ponudi a ona se mijenja cesto!= Citat =:
Izvorno postao a.k.
da problem je to nabavit u zadru... ja prekopa grad u potrazi za torxem 6:-/ ... morat ću do zagreba...
Rađe da ti netko sa foruma kupi i pošalje, a ti platiš... ako ja uspijem nabaviti mogu ti posudit. Mislim da to ima moj prijatelj, on je rastavio svoj mobitel SE k300i= Citat =:
Izvorno postao gLemon
= Citat =:
Izvorno postao a.k.
moga bi i tako... rišit ćemo nešto...
Dakle ima li što novoga u vezi tih LEDica?
Naša sam na eBayu pa ako tko ima acc da kupi, a ja sve platim, sada ako tko ima volje...
EDIT: netreba ništa...
Imam priliku sada uzeti LED-ice od prijateljevog prijatelja:) pa koliko bi to koštalo u chipoteci?