zna li itko digitalac od 5.0 piksela i cijena?? (htio sam kupiti olimpusov al je ruzan odnosno izgled tipa professional..
Printable View
zna li itko digitalac od 5.0 piksela i cijena?? (htio sam kupiti olimpusov al je ruzan odnosno izgled tipa professional..
a kaj ce ti 5mpix ako nekanis profesionalno???
C5050 ili canon g3 nisam siguran da ovaj drugi ima 5 Mpix
@koma zelim profesonalni digić al mora izgledati sminkerski...polirani aluminij i te stvari...
@nimda jel znas cijenu?
btw imam talenta za pravljenje dobrih fotografija..pa mozda odem u profesionalne vode..;)
g3 ima 4mp-a a g5 ima 5.oba dva su odlični,ali ja bi rađe uzeo sonya dsc-v1.po funkcijama je isti g5,ali puno jeftiniji.cijene se kreću od 4000-4500,00kn.fotić je stroj.
ti nisi normalan pa šta če ti
meni je dovoljan ovaj od 1.3
(da,da, sad češ ti reč 'pa ja nisam ti')
@killa istina;):D
bas sam sliko s nokijom maksimir(magla nad jezerom)pa nema nita ljepse od toga..pa zato moram kupiti nekej dobro da zabiljezim takve trenutke:)
e dobro to imaš pravo
ali shvati da neces osjetiti razliku izmedju 2 i 5 mpix ako slike razuvijas u 10*15
odn nije bitno koliko ima pixela, nego da ima jak software
dobro dosta o tome, kaj vas briga koliko hocu piksela!
-samo sam htio saznati cijenu,izgled i kvalitetu pojedinog uredjaja??!
inače imaš test od ovog fotiča u mobilu broj36 (ožujak2003)
ako hoces nesta profesionalno onda je olympus e-1 za tebe!:)
http://www.dpreview.com/reviews/olym.../frontview.jpg
@bigboss bas sam se i za toga zanimao..
jel postoji neki slican ovome olimpusovom al samo da je sminkerski i mozda malo manji?
ja doma imam slican ovome e-10, on ima 4 mega pixela i slike su savrsene
koliko si ga platio, jel velik?
je al ja brijem da je e-1 jaaako skup. Ali stvarno e odličan. Isto je jako dobar i onaj c5050 od olympusa (mislim da mu je to oznaka).
stari ga jekupio cim je izasao i platio je oko 20k kn sa opremom (stalak, blic, baterije, punjac, torba, kartice)= Citat =:
Poslao: vjeko
koliko si ga platio, jel velik?
neeeeebi ja dao te pare za fotić!!!!!
pa nejdeš valjda u profiče?
e-1 je profi fotić
ima ga moj susjed! odlican je, ali skup jako...
sve šta je dobro,košta.:)
Ali nemreš naći pro fotiće da su mali,lagani i šminkerski.Oni su uglavnom veliki i ružni :)
mozda uzmem sonija 3.0piksela - ipak je manji i ljepsi